Νύχτα έντασης στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής - "Πάρτι" σε Λυκαβηττό Παγκράτι και Αιγάλεω

Επεισόδια σημειώθηκαν τα μεσάνυχτα στην Αγία Παρασκευή, όταν περίπου 400 νεαροί, που είχαν συγκεντρωθεί στην περιοχή πέταξαν μπουκάλια και πέτρες εναντίον αστυνομικών.

Οι περισσότεροι από τους περίπου 100 ανθρώπους που είχαν συγκεντρωθεί στην περιοχή αποχώρησαν, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο μετά τη μία τη νύχτα, ενώ στο σημείο παρέμειναν αστυνομικές δυνάμεις, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σημειώνεται ότι είναι το δεύτερο βράδυ που παρατηρούνται

επεισόδια στην περιοχή, καθώς και το βράδυ της Τρίτης περίπου 400 νεαρά άτομα είχαν συγκεντρωθεί στην ίδια πλατεία και πέταξαν μπουκάλια και πέτρες εναντίον αστυνομικών.

Υπενθυμίζεται ότι ο υφυπουργός Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε χθες το κλείσιμο της πλατείας της Αγίας Παρασκευής από τις 21:00 έως τις 6:00 μέχρι νεωτέρας.

Φωτογραφίες: Intime

"Πάρτι" σε Λυκαβηττό Παγκράτι και Αιγάλεω

Η Αγία Παρασκευή δεν ήταν το μόνο σημείο στην Αθήνα όπου παρατηρήθηκαν στοιχεία συγχρωτισμού. Ίδιες εικόνες εμφανίστηκαν σε περιοχές όπως το Παγκράτι και το Αιγάλεω, όπου σε κεντρικές πλατείες αρκετός κόσμος καθόταν και είτε έπινε, είτε έτρωγε, χάρη στα… take away που κάνουν ορισμένα καταστήματα εστίασης. Στο Παγκράτι μάλιστα, αρκετοί κάτοικοι πήραν πλαστικά ποτήρια από δύο μπαρ και ένα περίπτερο που σέρβιραν take away ποτά και γέμισαν την πλατεία Βαρνάβα, σύμφωνα με το iefimerida.gr. Ίδια η εικόνα και στο Αιγάλεω και την πλατεία Εσταυρωμένου όπου αρκετός κόσμος, κυρίως νεαρά άτομα, συγκεντρώθηκαν στο σημείο, έξω από τον σταθμό του μετρό.

Την ίδια στιγμή, όχι σε πλατείες, αλλά σε περιοχές με θέα όπως η Ακρόπολη και ο Λυκαβηττός, παρατηρήθηκε η ίδια εικόνα. Χθες, δεκάδες κόσμου συγκεντρώθηκε στην Ακρόπολη για να απολαύσει το φεγγάρι καθώς σε αυτό βοήθησε και ο καθαρός ουρανός. Αντίστοιχη εικόνα και στον Λυκαβηττό, όπου αρκετά νεαρά ζευγάρια βρέθηκαν στην περιοχή για να απολαύσουν επίσης την θέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νύχτα, Αγίας Παρασκευής,nychta, agias paraskevis