Ολομέτωπη επίθεση του Γιάννη Αλαφούζου στον Ιβάν Σαββίδη

Σφοδρή και εντελώς άκομψη επίθεση κατά του Ιβάν Σαββίδη εξαπέλυσε με δημόσια τοποθέτησή του ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με δηλώσεις του στην NOVA επιτέθηκε στον Ιβάν Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ ενώ υπογράμμισε πως θα παραμείνει στο τιμόνι του συλλόγου.

Ο ισχυρός άντρας του Παναθηναϊκού

δήλωσε έκπληκτος με τους υπαινιγμούς Σαββίδη. "Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει πως πιστεύει στους νόμους και ακολουθεί τις διαδικασίες. Ο ΠΑΟΚ έκλεψε το Κύπελλο και το πρωτάθλημα των πλέι-οφ. Ο Ίβιτς έκανε θέατρο. Το ξέρουμε. Μιλήσαμε με τους γιατρούς του Ευαγγελισμού. Υπάρχει δικογραφία, υπάρχουν εκθέσεις που αναδεικνύον πως άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ασκήσει βία για αποτελέσματα".

Ο κ. Αλαφούζος σχολίασε και το περιστατικό της ρίψης αντικειμένου από οπαδού του Παναθηναϊκού στο κεφάλι του Ίβιτς. "Είναι καταδικαστέο, τον βρήκαμε και παρόλα αυτά η δικαιοσύνη μας τιμώρησε με το μέγιστο. Είναι ένα μόνιμο πράγμα. Εμείς δεν έχουμε σχέσεις σε αντίθεση με άλλους" είπε χαρακτηριστικά.

Καταφέρθηκε εναντίον του Ιβάν Σαββίδη με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατηγορώντας ακόμη και για πράγματα που κυκλοφορούν σαν φήμες στα καφενεία. "Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Σαββίδη που βγήκε και με είπε πως είναι λαγός. Το Mega χρωστούσε 120 εκατομμύρια και έδωσε 11 και ο ένας έδωσε 22 και ο άλλος 21. Δεν καταλαβαίνω που ξεκινά και που τελειώνει. Η κυβέρνηση έχει συμμετοχή στο ότι υπάρχει διαφθορά. Μόνο λόγια. Θα είμαστε απέναντι σε αυτό το σύστημα. Δεν μπορώ να έχω καλή επαφή με τον Σαββίδη γιατί δεν μιλάει ελληνικά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κόπτεται τόσο για τον ελληνισμό; Θέλει να κάνει κόμμα; Λένε πως ο Σαββίδης κάνει τα ίδια που έκαναν στην Αθήνα και παίρνατε παράνομα τα πρωταθλήματα. Αν δείτε στην παντοκρατία που λένε του Παναθηναϊκού επί Βαρδινογιάννη έχει 4 πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός, ένα η ΑΕΛ, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός δεν απείλησε διαιτητές, δεν έκαψε αυτοκίνητα συγγενών διαιτητών. Στην Ελλάδα έχουμε ξεχάσει κάποιες αρχές όπως η δικαιοσύνη, η αλήθεια. Οι άνθρωποι όπως ο Σαββίδης δεν καταλαβαίνουν την αλήθεια".

Τέλος ο κ. Αλαφούζος μίλησε για το μέλλον του Παναθηναϊκού δηλώνοντας ότι θα παραμείνει στο τιμόνι του. "Δεν θα εγκατελείψω τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός θα έχει πολύ καλή ενδεκάδα του χρόνου και μετά στόχος μας είναι να βγάλουμε παίκτες. Πρέπει να βγάλουμε Έλληνες όπως το 2003-2004, όπου η Εθνική πήρε το Euro με τους παίκτες του Παναθηναϊκό από την προσπάθεια του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Μαζί με τον Μπεργκ, τον Ζέκα και αυτά τα παιδιά θα πάμε μπροστά. Συγχαίρω τον Ουζουνίδη και τον Λυμπερόπουλο. Έχουν αρχές. Εγώ ως Γιάννης Αλαφούζος έχω αποτύχει στον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια, θα θέλω να ασχοληθώ με την διαφθορά και την σαπίλα και όχι με το ποδοσφαιρικό. Υπάρχει ένας ξενόφερτος κίνδυνος μπροστά μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα