ΠΑΟΚ: Στο Ντουμπάι για ιατρικά ο Πρίγιοβιτς, κλείνει η μεταγραφή στην Αλ Ιτιχάντ

Στο Ντουμπάι βρίσκεται ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Αλ Ιτιχάντ.

Τα πιο ΠΑΟΚ Χριστούγεννα έρχονται προετοιμάσου στα PAOK FC Official Store!

Ο Σέρβος επιθετικός του Δικεφάλου

εξασφάλισε άδεια από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ταξίδεψε στο Ντουμπάι, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, αλλά και να μπει στις τελικές διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους της Αλ Ιτιχάντ, μετά την... μυθική πρόταση για συμβόλαιο 4,5 ετών με απολαβές 5,3 εκατ. ευρώ ετησίως.

Πλέον, για την τελική έκβαση της υπόθεσης όλα εξαρτώνται από τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλει η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ στον ΠΑΟΚ. Αυτό διότι για να "σπάσει" η ρήτρα αγοράς του 28χρονου φορ, θα πρέπει να καταβληθεί ολόκληρο το ποσό κατευθείαν και όχι σε τέσσερις δώσεις όπως επιδίωκαν αρχικά οι Σαουδάραβες.

Σε περίπτωση που οι άνθρωποι της Αλ Ιτιχάντ προτείνουν στον Δικέφαλο την καταβολή των 10 εκατομμυρίων σε δόσεις, οι "ασπρόμαυροι" έχουν το δικαίωμα να αρνηθούν. Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ περιμένουν την Τρίτη τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συζητήσει με τον Ιβάν Σαββίδη και να ξεκαθαρίσει οριστικά η πώλησή του ή μη.

Keywords
Τυχαία Θέματα