"Πιέζει τον Άγιαξ για τον Σένε η Τζένοα"

Μετά τον Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ που... φλερτάρει με την Ρεάλ Μαδρίτης, στον Άγιαξ έχουν να σκεφτούν και το ενδεχόμενο παραχώρησης του έμπειρου χαφ, Λάσε Σένε, ο οποίος έχει μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο της Τζένοα.

Η ιταλική ομάδα έχει εκδηλώσει το έντονο ενδιαφέρον της για τον 33χρονο Δανό μέσο, με τα ΜΜΕ από την Ιταλία και την Ολλανδία, να κάνουν λόγο για προχωρημένες

επαφές των δύο πλευρών για την μετακίνηση του Σένε στην Τζένοα.

Τα ποσά που συζητούν οι δύο ομάδες, δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, ωστόσο όπως τονίζουν τα ΜΜΕ των δύο χωρών, Άγιαξ και Τζένοα μιλούν για ένα ποσό πάνω από τα 5 εκατομμύρια ευρώ, με τους ιταλούς να... πιέζουν τους ιθύνοντες της ολλανδικής ομάδας, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του έμπειρου ποδοσφαιριστή.

O αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, βρίσκεται σε επαφές και με την Ρεάλ Μαδρίτης για την παραχώρηση του Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ, κάτι που σημαίνει ότι σε ενδεχόμενο μεταγραφής του Σένε στην Τζένοα, δημιουργείται σημαντικό θέμα στη μεσαία γραμμή του Άγιαξ, αφού ενδέχεται να αποχωρήσουν δύο παίκτες στους οποίους υπολογίζει ο προπονητής του «Αίαντα», Έρικ Τεν Χαγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα