Ξέσπασμα Βιεϊρίνια για Σιμόες, Βράνιες και Μιραλάς: "Ντροπή τους"

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ξέσπασε εναντίον των Βράνιες, Σιμόες και Μιραλάς, ανέφερε που αφιερώνει το Κύπελλο και τοποθετήθηκε για τη σεζόν που τελείωσε όπως και για την επόμενη.

Τo καλοκαίρι έφτασε; Ανακάλυψε τα προϊόντα μας στο PAOK FC Official Store

Ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε MVP

του τελικού και στη συνέντευξη Τύπου μίλησε για όλους και για όλα, σε ένα ξέσπασμα μετά από όσα συνέβησαν στη φετινή σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ότι δεν ήταν στο παιχνίδι όταν έληξε:

"Αλλιώς είναι από μέσα, αλλιώς από έξω. Προτιμώ να είμαι στον αγωνιστικό χώρο για 90 ή και 120 λεπτά. Αλλά οι συμπαίκτες μου έκαναν φανταστική δουλειά στα 15 λεπτά που βγήκα ως αλλαγή".

Για το τι σκέφτηκε την στιγμή του γκολ:

"Δεν υπάρχει σκέψη. Είχα πει ότι το όνειρό μου από τη στιγμή που γύρισα ήταν να κατακτήσω Κύπελλο Είμαι χαρούμενος που το πέτυχα φέτος. Δυστυχώς δεν μας άφησαν να πάρουμε κάτι άλλο. Κλείσαμε τη σεζόν με τίτλο και δείξαμε ξεκάθαρα ποια είναι η καλύτερη ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα".

Για το αν τον πήρε τηλέφωνο ο Σάντος:

"Δεν έχω δει στα αποδυτήρια ακόμη. Νομίζω όμως ότι δεν χρειάζεται να με πάρει τηλέφωνο. Κι εγώ θέλω, μακάρι να είμαι, αλλά την απόφαση την παίρνει άλλο και περιμένουμε μέχρι τις 17 του μήνα.

Για το φινάλε της σεζόν:

"Φανταζόμουν να τελειώσω τη σεζόν με το νταμπλ. Έχω κουραστεί να λέω ότι μας έκλεψαν το πρωτάθλημα. Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι με παιχνίδι λιγότερο πήραμε 70 βαθμούς. Σήμερα κάναμε το παιχνίδι αυτό στην έδρα του αντιπάλου και με αυτές τις ευκαιρίες χάσαμε πέναλτι και κερδίσαμε 2-0. Σήμερα έγινε ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα".

Για το αν πιστεύει ότι υπάρχει δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο μετά το σημερινό:

"Όχι, γιατί εμείς δώσαμε όλη τη σεζόν τον ιδρώτα μας, δώσαμε το αίμα μας. Και μας έκλεψαν μέσα το σπίτι μας ένα πράγμα που μας λείπει πόσα χρόνια. Και θέλω να πω για 2-3 παίκτες της ΑΕΚ να προσέχουν αυτά που κάνουν και αυτά που λένε. Αυτό το 20-0 και έβαλε και 3-4 γκολ, ντροπή του (σ.σ. Ο Βράνιες). Ενας άλλος που είναι και Πορτογάλος, που θα έπρεπε να δείξει σεβασμό. Νομίζω χάρηκε το 2016 που πήραμε το ευρωπαϊκό. Και να πει αυτή την ατάκα; Τιναφτόρε;. Το ξέρει τι θα πει τουλάχιστον αυτό; Κέρδισε το πρωτάθλημα με τον τρόπο που το κέρδισε και δεν μιλάει γι αυτό. Ντροπή του..."

Για τη συνέχεια:

"Μπορούμε να ξεκουραστούμε λίγο; Εχουμε διακοπές. Ζητάω από τον πρόεδρο να κρατήσει τον κορμό και στην επόμενη χρονιά αν δεν γίνει κάτι περίεργο... Χτυπάνε στο κεφάλι και φεύγουμε από νοσοκομείο με κολάρο. Και το άλλο που φοβούνται το όπλο που δεν είδαν ποτέ Και γελάνε στα αποδυτήρια. Από τη στιγμή που είδαν τα βίντεο εξαφανίστηκαν όλοι. Από τη στιγμή που είπε ο διαιτητής ότι θα σφυρίξει με 1-0 κανένας δεν ήθελε να βγει. Ο προπονητής, που είναι πολύ καλός για μένα, είπε ότι φοβήθηκε τον πρόεδρο που ήταν στην κερκίδα"

Πρέπει να μιλήσουμε γι αυτό που έγινε. Κανένας δεν ήξερε ότι ο κύριος Μιραλάς πριν μπούμε στον αγωνιστικό χώρο έλεγε στον διαιτητή "να προσέχετε". Εγώ δεν ήμουν εδώ, αλλά ο Ιβιτς έφυγε με ανοιχτό κεφάλι πέρσι".

Για το που αφιερώνει το Κύπελλο:

"Στη γυναίκα μου. Και στον Λουτσέσκου γιατί δεν ήταν εύκολο να κάνει την ομάδα που έκανε. Ηρθε εδώ σε δύσκολη περίοδο και δεν έκανε αυτός μεταγραφές και προετοιμασίες. Στους φιλάθλους που ήταν σήμερα δίπλα μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και σε όλο το λαό του ΠΑΟΚ".

Keywords
Τυχαία Θέματα