Ζέτα Μακρυπούλια: Έστειλε μήνυμα στη Γερμανού την ώρα που σχολίαζαν τις φήμες χωρισμού της με τον Χατζηγιάννη!

Για τις φήμες που ήθελαν η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης να μην είναι πια μαζί, μίλησε η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια εξέφρασε ανοιχτά τις απορίες της γιατί να χωρίζουν πάλι αυτό το ζευγάρι και δεν έκρυψε την ενόχληση της για το πως αφήνεται συχνά να εννοηθεί ως αιτία το ότι η σχέση δεν οδηγήθηκε σε γάμο.

«Αυτό το

ζευγάρι είναι μαζί πάρα πολλά χρόνια. 9; Και είναι αγαπημένο από όσο ξέρω. Γιατί ξεκίνησαν οι φήμες του χωρισμού; Επίσης εμένα το γεγονός ότι της βάζουν σαν μικρό υστερόγραφο στις φήμες περί χωρισμού ότι προφανώς ο χωρισμός έγινε γιατί ούτε αυτή η σχέση κατέληξε σε γάμο, εμένα προσωπικά με εκνευρίζει πάρα πολύ. Γιατί κανένας δε ρώτησε ποτέ τη Ζέτα, αν η Ζέτα είναι μανιακή με το γάμο ή αν θέλει οπωσδήποτε να παντρευτεί. Μπορεί να μη θέλει η κοπέλα. Μπορεί να της αρέσουν οι μακροχρόνιες σχέσεις που δεν καταλήγουν σε γάμο. Όπως νιώθετε παιδιά, αρκεί να είστε καλά…», έλεγε η Ναταλία Γερμανού όταν το κινητό της χτύπησε και ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια που της έστελνε σε μήνυμα καρδούλες.

Keywords
Τυχαία Θέματα