Survivor έσκασε τώρα: Δείτε ποιος παίκτης κερδίζει σήμερα ατομική ασυλία και θα μεινετε άφωνοι!

Δείτε τι θα συμβεί σήμερα το βράδυ!

Ο πιο σημαντικός αγώνας ασυλίας του Survivor είναι αυτός που θα δούμε απόψε το βράδυ.

Οι Διάσημοι είναι τρεις και οι Μαχητές πέντε, οπότε ή θα ισορροπήσουν κάπως οι… αριθμοί ή η μία ομάδα θα έχει μεγάλο πρόβλημα από εδώ και πέρα.

Ποιος αποχωρεί από το Survivor

Σύμφωνα με πληροφορίες του zappit, απόψε από το Survivor

αποχωρεί παίκτης από την ομάδα των Διασήμων που επιλέγουμε να μην αποκαλύψουμε το όνομά του για να μην χαλάσουμε το σασπένς του επεισοδίου.

Από το πρωί κυκλοφορεί η φήμη πως στο αποψινό επεισόδιο του Survivor στο οποίο θα παρακολουθήσουμε και ασυλία και αποχώρηση, θα υπάρξουν δυο αποχωρήσεις.

Την αλήθεια αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή της, η οποία «άδειασε» τα spoilers που θέλουν διπλή αποχώρηση.

Απόψε έρχεται ανατροπή στην ασυλία! Στα όρια οι παίκτες με ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια ασυλίας που έχουμε δει στο Survivor!

Προβληματισμένοι οι παίκτες του Survivor πριν από την αποψινή ασυλία. Σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού με τόσο λίγο καιρό να έχει μείνει μπροστά τους για το τελικό έπαθλο, όλοι θα ήθελαν να είναι νικητές. Τα περιθώρια έχουν στενέψει και ειδικά για την ομάδα των Διάσημων που έχουν απομείνει μόλις τρεις. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γιώργος Χρανιώτης. Από την άλλη, πολλές φορές το αριθμητικό πλεονέκτημα δεν σημαίνει απαραίτητα και περισσότερες νίκες. Και οι Διάσημοι στα τελευταία παιχνίδια το αποδεικνύουν αυτό.

Η ασυλία που θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης 14 Ιουνίου θα έχει διπλό ενδιαφέρον. Ο Σάκης Τανιμανίδης προαναγγέλλει ακόμα μια ανατροπή στο Survivor…

Ανατρεπτικο αγώνισμα σήμερα!

Χαμός γινεται το πρωί με τις διαρροές και με σενάρια ανατροπής!
Σύμφωνα με τελευταίες διαρροές και πάντοτε με βάση τους χρήστες του twitter απόψε κερδίζουν οι μαχητές !
Ναι καλά ακούσατε!
Επιστροφή στις νίκες σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες για τους μαχητές και αποχώρηση για τους διάσημους!
Και τώρα μια είδηση σοκ!
Η απόλυτη ανατροπή έρχεται με την ατομική ασυλία !
Πληροφορίες που έρχονται από τα σοσιαλ μίντια αναφέρουν ότι ο παικτης που θα κερδίσει την ατομική αςυλια ειναι η ευριδικη βαλαβανη!
Το τελικα σκορ σύμφωνα με διαρροές θα ειναι με διαφορά 4-3 πόντων ,μάλλον 10-6!
Σας παραθέτουμε τις διαρροές αυτές με κάθε επιφύλαξη και αν αλλάξει κατι θα σας ενημερώσουμε με νέο μας άρθρο !

Keywords
Τυχαία Θέματα