Πιστός σκύλος δεν φεύγει με τίποτα από το πλευρό του νεκρού ιδιοκτήτη του

Η ζωή ενός ανθρώπου μπορεί να χαθεί σε μια στιγμή, αλλά τα συναισθήματα που αφήνει πίσω του μπορεί να διαρκέσουν πολύ περισσότερο απ’ ό,τι η ζωή του.

Αυτή την εβδομάδα, ο 23χρονος Leonardo Valdes χτυπήθηκε και σκοτώθηκε από ένα αυτοκίνητο, ενώ πήγαινε βόλτα το πιστό σκυλί του, τον Doki, κοντά στο σπίτι τους στην Concepción της Χιλής.

Όταν το ασθενοφόρο έφθασε στο σημείο του δυστυχήματος, το πλήρωμά του διαπίστωσε ότι το πιστό σκυλί ήταν ακόμα εκεί. Ήταν ακόμα στο πλευρό του ιδιοκτήτη του, και τον κοιτούσε φανερά πληγωμένος…

Ακόμα και όταν κάλυψαν το άψυχο σώμα του Valdes, ο

Doki αρνιόταν να μετακινηθεί.

«Το κουτάβι παρέμεινε στο σημείο εκείνο μέχρι να απομακρυνθεί το σώμα,» έγραψε το πλήρωμα του ασθενοφόρου στο διαδίκτυο.

Η φωτογραφία του Doki, στην οποία φαίνεται ότι δεν είχε πάρει τα μάτια του από τον ιδιοκτήτη του, εξαπλώθηκε γρήγορα στα social media και πολλοί αναρωτήθηκαν τι απέγινε τελικά αυτό το σκυλί. Αλλά η απίστευτη αφοσίωσή του δεν τελειώνει εκεί.

Η οικογένεια του Valdés, λέει ότι ο Doki είναι ασφαλής και πως έχουν αναλάβει εκείνοι τη φροντίδα του. Αυτό που επεσήμαναν δε ήταν το απίστευτο δέσιμο που είχε με τον Valdés και το ότι δεν απομακρύνθηκε από το σώμα του ιδιοκτήτη του ούτε στιγμή.

Μπορεί ο Valdés να μην είναι πια στη ζωή, αλλά η αγάπη του όμορφου σκύλου του θα ζει αιώνια…

διαφορετικό

Keywords
Τυχαία Θέματα