End-to-end logistics θα προσφέρει η Amazon σε third-party online πωλητές

Η μεταμόρφωση της Amazon σε πάροχο end-to-end logistics για online πωλητές περνά σε άλλο επίπεδο, καθώς ο κολοσσός του λιανεμπορίου εγκαινίασε μια νέα υπηρεσία διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας στην πλατφόρμα του.

Επιμέλεια: Β. Βεγιάζη

Με την ονομασία «Supply Chain by Amazon», η υπηρεσία επιτρέπει στους πωλητές να αποθηκεύουν

το εμπόρευμά τους μαζικά στο δίκτυο αποθηκών της Amazon, να το σορτάρουν σε κέντρα διαλογής σε περιοχές με βάση τη ζήτηση και να το αναπληρώνουν αυτόματα όταν αυτό αρχίζει να εξαντλείται.

Επίσης, θα τους παρέχεται έκπτωση τόσο στα τέλη αποθήκευσης, όσο και στο κόστος μεταφοράς και επεξεργασίας.

«Οι πωλητές παρέχουν απλώς λεπτομέρειες προϊόντων και τοποθεσίες παραλαβής και η Amazon αναλαμβάνει τα υπόλοιπα, συμπεριλαμβανομένης της παραλαβής από την εταιρεία μεταφορών, του consolidation του αποθέματος, της αναπλήρωσης και της τοποθέτησης σε κέντρα διαλογής που είναι πιο κοντά στους πελάτες και της συνεχούς βελτιστοποίησης με βάση τη ζήτηση, τα επίπεδα αποθέματος και το κόστος», σχολίασε ο αντιπρόεδρος της Amazon, Dharmesh Mehta.

Να σημειωθεί ότι, η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη για τους online πωλητές στις ΗΠΑ για εγχώρια pickups από τον προσεχή Οκτώβριο και στη συνέχεια για τα παγκόσμια pickupσ λίγο πριν από την εκπνοή του 2024.

Το άρθρο End-to-end logistics θα προσφέρει η Amazon σε third-party online πωλητές εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
end-to-end-logistics-tha-prosferei-i-amazon-se-third-party-online-polites.htm
Τυχαία Θέματα