H Royal Mail “κόβει” πτήσεις εσωτερικού για να πετύχει μηδενικές εκπομπές ρύπων ως 2040

Η Royal Mail μειώνει στο μισό τον αριθμό των πτήσεων εσωτερικών που πραγματοποιεί, στο πλαίσιο των προσπαθειών της να ελαχιστοποιήσει τις εκπομπές άνθρακα.

Πέραν της εξοικονόμησης περίπου 30.000 τόνων ισοδύναμου διοξειδίου του άνθρακα ετησίως, η μεταφορά περισσότερου ταχυδρομείου οδικώς αντί αεροπορικώς θα συμβάλει στην κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης για παραδόσεις την επόμενη ημέρα.

Όπως επισημαίνεται, τα οχήματα είναι λιγότερο πιθανό να καθυστερήσουν λόγω κακοκαιρίας, ενώ και οι στόλοι είναι λιγότερο περιορισμένοι σε χωρητικότητα, επιτρέποντας στην Royal Mail

να μεταφέρει περισσότερα σε περιόδους μεγάλης ζήτησης.

Συνολικά 18 πτήσεις εσωτερικού διακόπτονται, με τις πρώτες 11 να πραγματοποιούνται για τελευταία φορά μέσα στον Ιούνιο. Άλλες 3 θα σταματήσουν στις 20 Ιουλίου και οι υπόλοιπες 4 στις αρχές του 2025.

Οι μόνες πτήσεις εσωτερικού που θα συνεχίσουν να εκτελούνται είναι αυτές που είναι απαραίτητες για να εκπληρώνει η Royal Mail τις υποχρεώσεις της για την Καθολική Υπηρεσία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το άρθρο H Royal Mail “κόβει” πτήσεις εσωτερικού για να πετύχει μηδενικές εκπομπές ρύπων ως 2040 εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
h-royal-mail-meionei-ton-arithmo-ptiseon-esoterikou-gia-midenikes-ekpobes-rypon-os-2040.htm
Τυχαία Θέματα