Εκτελεστικός πρόεδρος της Amazon ο Jeff Bezos. Την θέση του CEO αναλαμβάνει ο Andy Jassy

Στο ρόλο του εκτελεστικού προέδρου θα αρκεστεί ο Jeff Bezos, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Amazon.

Όπως ανακοινώθηκε, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των οικονομικών αποτελεσμάτων δ’ τριμήνου 2020 του αμερικανικού κολοσσού, ο Bezos αποφάσισε να παραδώσει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Amazon στον Andy Jassy στο γ’ τρίμηνο του 2021.

Να σημειωθεί ότι, ο Jassy αυτή τη στιγμή είναι

CEO της Amazon Web Services (AWS).

Σε δηλώσεις του, ο Bezos τόνισε ότι «η Amazon είναι αυτή που είναι, λόγω της εφευρετικότητάς της. Κάνουμε τρελά πράγματα μαζί και μετά τα κάνουμε normal. Υλοποιήσαμε πρωτοποριακά πράγματα – εφαρμογές μαζί, όπως: το 1-Click, το Prime, το Just Walk Out Shopping, το Kindle, το Alexa και άλλα τόσα. Εάν το κάνετε σωστά, λίγα χρόνια μετά από μια εκπληκτική ανακάλυψη, το νέο προϊόν έχει γίνει κανονικότητα.

Ωστόσο, οι άνθρωποι βαριούνται. Αυτό το χασμουρητό είναι το μεγαλύτερο κομπλιμέντο που μπορεί να λάβει ένας εφευρέτης. Όταν εξετάζετε τα οικονομικά μας αποτελέσματα, αυτό που βλέπετε είναι τα μακροπρόθεσμα συνολικά αποτελέσματα κάθε υπηρεσίας που προσφέρουμε. Εγώ πάλι, αυτήν τη στιγμή βλέπω την Amazon στο απόγειό της, καθιστώντας αυτό την ιδανική στιγμή για αυτήν τη μετάβαση».

The post Εκτελεστικός πρόεδρος της Amazon ο Jeff Bezos. Την θέση του CEO αναλαμβάνει ο Andy Jassy appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα