Η VTG επεκτείνεται στην Τουρκία, εγκαινίασε 2 νέα γραφεία στο Βόσπορο

Η VTG επανατοποθετείται στην τουρκική αγορά, ενώνοντας όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της VTG Rail Europe, της VTG Rail Logistics και της VTG Tanktainer υπό την “ομπρέλα” της τουρκικής θυγατρικής VTG Nakliyat.

Επιμέλεια: Βάσω Βεγιάζη

Αρχής γενομένης από την 1η Μαΐου 2021, οι επιχειρηματικές δραστηριότητες

της επιχείρησης πέρασαν στους Sinemis Özden, διευθύνοντα σύμβουλο της VTG Nakliyat και Zoltán Potvorszki, επικεφαλής της ΝΑ Ευρώπης της VTG Rail Logistics.

«Στο μέλλον, θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σιδηροδρομικών, εμπορευματικών και multimodal έργων, καθώς και τελωνειακές υπηρεσίες και ενοικίασης assets στην Τουρκία και τη γύρω περιοχή – τοπικά και όλα από μία μόνο πηγή», τόνισε ο Potvorszki.

Αξιοποίηση του δυναμικού της τουρκικής αγοράς

Σύμφωνα με την επιχείρηση, «η τουρκική αγορά διαθέτει τεράστιες δυνατότητες και διαθέτει ελκυστικές προοπτικές για την VTG, εν μέρει λόγω της γεωγραφικής της θέσης στο νέο “Δρόμο του Μεταξιού”».

Με τις εμπορευματικές ροές να αναπτύσσονται δυναμικά τα τελευταία χρόνια, ο Özden τόνισε ότι «βλέπουμε τεράστιες δυνατότητες σε αυτήν την περιοχή, ειδικά στις σιδηροδρομικές και πολυτροπικές μεταφορές».

VTG Nakliyat και VTG Tanktainer

Να σημειωθεί ότι, η VTG Nakliyat έχει διαδραματίσει ενεργό ρόλο στην παροχή υπηρεσιών leasing και σιδηροδρομικών logistics από το 2015.

Πλέον σκοπεύει να εντείνει την συνεργασία της με τους υφιστάμενους εταίρους και να επεκτείνει το φάσμα των προσφερόμενων υπηρεσιών της σχετικά με τις σιδηροδρομικές, εμπορευματικών και πολυτροπικές μεταφορές.

Για το σκοπό αυτό, θα εγκαινιάσει δύο τοπικά γραφεία στο Βόσπορο: ένα στην ευρωπαϊκή πλευρά με έμφαση στις σιδηροδρομικές μεταφορές και ένα άλλο στην ασιατική πλευρά με έμφαση στα δεξαμενόπλοια.

Αντίστοιχα, η VTG Tanktainer βρίσκεται επίσης στην Τουρκία και διαθέτει παρουσία άνω των 20 ετών. Η εμπεριστατωμένη τεχνογνωσία της την καθιέρωσε ως έναν από τους «ηγέτες» της περιοχής.

«Η ύπαρξη γραφείων της VTG Nakliyat στις περιοχές Pendik και Haikali της Κωνσταντινούπολης μας βάζει ακριβώς εκεί που βρίσκονται οι πελάτες μας», δήλωσε ο Joachim Goldenbaum, αναπληρωτής Επικεφαλής της European Sales VTG Tanktainer.

The post Η VTG επεκτείνεται στην Τουρκία, εγκαινίασε 2 νέα γραφεία στο Βόσπορο appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα