Ο Ν. Σιλιβέστρος αναλαμβάνει διευθύνων σύμβουλος της Mantis

Ο Νίκος Σιλιβέστρος αναλαμβάνει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στη Mantis.

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, ο κ. Σιλιβέστρος διαθέτει μεγάλη εμπειρία και αποδεδειγμένο ιστορικό οδηγώντας στην οργανωτική ανάπτυξη και οδηγεί ομάδες σε αξιοσημείωτα επιτεύγματα, ιδιαίτερα στον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας.

«Το μέλλον της Mantis έγινε ακόμα πιο λαμπρό. Ο διορισμός του Νίκου Σιλιβέστρου ως νέος διευθύνων σύμβουλος της

Mantis αποτελεί απόδειξη της διαρκούς δέσμευσής μας για καινοτομία και επιτυχία. Έχω εμπιστοσύνη στην εμπειρία, τις δυνατότητες και το όραμα του Νίκου. Η τεχνογνωσία του σε κορυφαίους οργανισμούς μέσω βελτιστοποίησης διαδικασιών, παρέχοντας εκτεταμένη υποστήριξη σε ομάδες πωλήσεων και λειτουργιών είναι μοναδική, με τέτοια εργαλεία στο οπλοστάσιό του και τη συμπαγή ομάδα Mantis, θα οδηγήσει σε απαράμιλλη ανάπτυξη και θα προσφέρει εξαιρετική αξία στους πελάτες και τις προοπτικές μας στις βιομηχανίες-στόχους μας», σχολίασε ο Joerg Jung, διευθύνων σύμβουλος της ecovium.

Από την πλευρά του, ο κ. Σιλιβέστρος ανέφερε: «Είμαι ενθουσιασμένος που αναλαμβάνω διευθύνων σύμβουλος της πολύ επιτυχημένης ομάδας της Mantis, αυτής της εκπληκτικής ομάδας που ανέδειξε το WMS Logistics Vision Suite μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο. Το μέλλον επιφυλάσσει την ανάπτυξη, την καινοτομία και την επιτυχία για εμάς, καθώς θα επιταχύνουμε τον μετασχηματισμό μας στο cloud και θα προχωρήσουμε γρήγορα για να προσφέρουμε ολοκληρωμένες, υπερσύγχρονες λύσεις εκτέλεσης εφοδιαστικής αλυσίδας (SCE) με την ecovium και την πρωτοποριακή πλατφόρμα μας Simple Chain. Είμαι βέβαιος ότι η Mantis θα συνεχίσει να αναπτύσσεται στοχεύοντας πάντα να συμβάλλει στην επιτυχία των συνεργατών και των πελατών της».

Το άρθρο Ο Ν. Σιλιβέστρος αναλαμβάνει διευθύνων σύμβουλος της Mantis εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
o-n-silivestros-analamvanei-diefthynon-symvoulos-tis-mantis.htm
Τυχαία Θέματα