Οι επιβάτες της Ryanair στρέφονται στην αποσκευή των 10 κιλών των 8 ευρώ

Η Ryanair ανακοίνωσε ότι πάνω από 10 χιλιάδες επιβάτες έχουν στραφεί στη νέα πιο οικονομική παραδοτέα αποσκευή των 10 κιλών με €/£8, τις πρώτες 3 μέρες από την αλλαγή της πολιτικής αποσκευών, από την 1η Σεπτεμβρίου για ταξίδι από 1η Νοεμβρίου και μετά.

Η νέα πολιτική της Ryanair προσφέρει την επιλογή για 10 κιλά αποσκευή με €8 (επί

του παρόντος €25 x 20 κιλά).

Ειδικότερα:

-Οι πελάτες με προτεραιότητα επιβίβασης μπορούν να συνεχίσουν να φέρνουν 2 δωρεάν αποσκευές καμπίνας επιβατών (1 x 10 κιλά αποσκευή και 1 μικρή τσάντα).

-Οι πελάτες χωρίς προτεραιότητα επιβίβασης μπορούν να φέρουν μόνο 1 δωρεάν (μικρή) τσάντα μεταφοράς από την 1η Νοεμβρίου.

-Εάν οι πελάτες χωρίς προτεραιότητα επιθυμούν να φέρουν τη 2η μεγαλύτερη τσάντα (με ρόδες), μπορούν να αγοράσουν μια παραδοτέα αποσκευή 10 κιλών, χαμηλότερου κόστους με €8 κατά την κράτηση (επι του παρόντος η αποσκευή 20 κιλών κοστίζει €25). Αυτή η αποσκευή 10 κιλών με ρόδες πρέπει να παραδοθεί στο check in desk του αεροδρομίου.

-Όλοι οι επιβάτες με παραδοτέες αποσκευές μπορούν τώρα να αλλάξουν την επιλογή τους από €25 x 20 κιλά στην πιο οικονομική €8 x 10 κιλά παραδοτέα αποσκευή.

Κατά την κράτησηΠροσθήκη μετά την κράτησηΠροτεραιότητα

– 1 μικρή τσάντα καμπίνας επιβατών

– 1 x 10 κιλα αποσκευής καμπίνας επιβατών€/£6

Δωρεάν

Δωρεάν

€/£8

Δωρεάν

Δωρεάν

Χωρίς Προτεραιότητα

– 1 μικρή τσάντα καμπίνας επιβατών

– 1 x 10 κιλά παραδοτέα αποσκευήΔωρεάν

Δωρεάν

€/£8Δωρεάν

Δωρεάν

€/£10

The post Οι επιβάτες της Ryanair στρέφονται στην αποσκευή των 10 κιλών των 8 ευρώ appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα