Στις 25 Σεπτεμβρίου λήγει η υποβολή υποψηφιοτήτων για τα Supply Chain Awards 2020

Διανύοντας μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις για τον κλάδο, τα Supply Chain Awards 2020, για 5η χρονιά, πρόκειται να αναδείξουν τους κορυφαίους της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, των Logistics και των Μεταφορών.

Στην πανδημία η εφοδιαστική αλυσίδα βγήκε δυναμικά μπροστά. Οι δράσεις και η ανταπόκριση των επιχειρήσεων σε αυτό το διάστημα, αλλά και κάθε καινοτομία που είχαν την τελευταία διετία αποτελούν τις υποψηφιότητες που αναζητά η κριτική επιτροπή των βραβείων για να αναδείξει και να βραβεύσει.

Η

προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 και γίνεται ηλεκτρονικά στο www.supplychainawards.gr.

Αυτή τη χρονιά 3 κορυφαίες διακρίσεις πρόκειται να δοθούν σε επιχειρήσεις του κλάδου: Supply Chain Company of the Year | 3PL Company of the Year | Supply Chain Provider of the Year .

«Τα στελέχη του κλάδου μας είθισται  να διακρίνονται για τους “χαμηλούς τόνους” και την προσήλωσή τους στη σκληρή δουλειά και τον στόχο τους, με το βλέμμα στραμμένο εξ’ ολοκλήρου στη βελτιστοποίηση.

Τα βραβεία Supply Chain Awards έρχονται να αναδείξουν, να προβάλλουν και να επιβραβεύσουν αυτές τις προσπάθειες, αυτά τα case studies, αυτά τα στελέχη, που είναι οι πρωταγωνιστές και οι αγωνιστές των ελληνικών Supply Chain  & logistics», δήλωσε ο Σταμάτης Ανδριανόπουλος (executive consultant Planning), εκπροσωπώντας τα 55 σημαντικά μέλη της κριτικής επιτροπής, με στόχο να παροτρύνει τις επιχειρήσεις να υποβάλουν στη διαγωνιστική διαδικασία τις σημαντικότερες δράσεις τους.

The post Στις 25 Σεπτεμβρίου λήγει η υποβολή υποψηφιοτήτων για τα Supply Chain Awards 2020 appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα