Απίστευτες σκηνές έξω από το Μπάκιγχαμ: Μαζεύουν με φορτηγά τα λουλούδια για τον θάνατο της Ελισάβετ

Τρεις ημέρες μετά την ανακοίνωση του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ κατά χιλιάδες συρέουν οι βρετανοί έξω από το Μπάκιγχαμ προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής στην 96χρονη Βασίλισσα, η οποία βρισκόταν στον θρόνο για 70 χρόνια.

Είναι τέτοια η συγκίνηση και ανάγκη για τους Βρετανούς να πουν αντίο στην Βασίλισσά τους, που έξω από τα ανάκτορα και δίπλα στο Green Park, έχουν σχηματιστεί «βουνά» από λουλούδια, κουκλάκια και γράμματα για την βασιλική οικογένεια.

Όσο πλησιάζει, μάλιστα, η στιγμή που

η σορός της Ελισάβετ θα φτάσει στο Λονδίνο από το Μπαλμοράλ, όπου άφησε την τελευταία της πνοή την Παρασκευή, τόσο μεγαλώνει το πλήθος έξω από το Μπάκιγχαμ.

Οι φωτογραφίες που θα δείτε είναι χαρακτηριστικές της κατάστασης που επικρατεί, όπου υπάλληλοι του παλατιού με αγροτικά προσπαθούν να μαζέψουν τα «βουνά». Ενώ, όπως αναφέρει η Daily Mail, υπάρχουν και εθελοντές που διαχωρίζουν το πλαστικό από τις ανθοδέσμες, προκειμένου να πάει στην ανακύκλωση.

ieidiseis.gr

The post Απίστευτες σκηνές έξω από το Μπάκιγχαμ: Μαζεύουν με φορτηγά τα λουλούδια για τον θάνατο της Ελισάβετ appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα