Χανιά | Μέχρι 5 Ιουνίου στις δουλειές τους οι συμβασιούχοι καθαριότητας

Παραμένουν μέχρι νεωτέρας και συγκεκριμένα μέχρι τις 5 Ιουνίου, στις εργασίες τους οι 39 συμβασιούχοι που απασχολούνται στην καθαριότητα των Δήμων Χανίων, Πλατανιά, Αποκορώνου και Σφακίων.

Οι εργαζόμενοι θα παραμείνουν στις δουλειές τους μετά την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χανίων, στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν.Χανίων.

Συγκεκριμένα,

σύμφωνα με τη δήλωση της νομικής συμβούλου του Συλλόγου, συζητήθηκε το αίτημα χορήγησης προσωρινής διαταγής, το οποίο έγινε εν μέρει δεκτό από το Δικαστήριο. Συγκεκριμένα, το Δικαστήριο υποχρεώνει με την προσωρινή διαταγή που χορήγησε τους ανωτέρω Δήμους να αποδέχονται προσωρινά, ήτοι μέχρι την κατάρτιση συμβάσεων εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μεταξύ των καθ’ ων Δήμων και των διοριστέων δυνάμει των προσωρινών πινάκων επί της 3Κ/2018 προκήρυξης κατ’ άρθρο 18 παρ. 18 ν.2190/1994 και σε κάθε περίπτωση όχι πέραν της συζήτησης της με αριθμό πρωτοκόλλου κατάθεσης 120/02.04.2018 αίτησης, που προσδιορίστηκε να συζητηθεί την 5η Ιουνίου 2018, και υπό τον όρο συζήτησης αυτής, τις προσφερόμενες υπηρεσίες των αιτούντων, με την ειδικότητα και την θέση που έχει ο καθένας εξ αυτών, καταβάλλοντας συγχρόνως και τις νόμιμες αποδοχές του, όπως αυτές ίσχυαν έως τις 31.03.2018.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα