Χανιά | Συνεχίζεται η παραγωγική συνεργασία μεταξύ ΟΑΚ ΑΕ και της εταιρίας ΝΕΡΑ Κρήτης ΑΒΕΕ

Την συνέχιση της συνεργασία τους, για ένα [1] ακόμη έτος,  αποφάσισαν μέσω της υπογραφής της σχετικής μεταξύ τους σύμβασης την Τρίτη 07/03/2023, ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης και η εταιρία ΝΕΡΑ Κρήτης ΑΒΕΕ.

Την σύμβαση, που αφορά την παροχή νερού προς την συγκεκριμένη εταιρία, υπέγραψαν ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης και ο εκπρόσωπος της εταιρίας Σταύρος Κεκάκης, παρουσία της κ. Κατερίνας Πιρπινάκη, Μέλους του Δ.Σ. της ΝΕΡΑ Κρήτης ΑΒΕΕ.

Στην

διάρκεια της συνάντησης που έγινε στην έδρα του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, έγινε συζήτηση, για την διεύρυνση της συνεργασίας και σε άλλους τομείς κοινού ενδιαφέροντος, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Το νερό θα προέρχεται αποκλειστικά από την υδρογεώτρηση Μ7 της περιοχής «Μπομπόλη Μουράκι» Μυλωνιανών, ιδιοκτησίας του  Ο.Α.Κ. Α.Ε.. «Συνεχίζουμε μια απολύτως επιτυχημένη συνεργασία, για την οποία μπαίνουν οι βάσεις διεύρυνσης της, το επόμενο χρονικό διάστημα. Η εταιρία ΝΕΡΑ Κρήτης ΑΒΕΕ πρωτοπορεί με σημαντικές επενδύσεις στον τομέα του νερού, το «αγαθό» εκείνο δηλαδή, το οποίο βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής του Ο.Α.Κ. για ολόκληρη την Κρήτη», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ., κ. Άρης Παπαδογιάννης.

zarpanews.gr

The post Χανιά | Συνεχίζεται| Συνεχίζεται η παραγωγική συνεργασία μεταξύ ΟΑΚ ΑΕ και της εταιρίας ΝΕΡΑ Κρήτης ΑΒΕΕ appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα