Έτσι υποδεχόμαστε την τουριστική σεζόν στα Χανιά: Εικόνες ντροπής στον «τουριστικό Δήμο»

Εικόνες και καταστάσεις που δεν τιμούν κανένα… Όλοι θεατές στο ίδιο έργο και παρόλαυτά κανείς δεν κάνει τίποτα!

Κι αν περιμένεις την Πολιτεία από μόνη της να πρωτοτυπήσει και να αναλάβει δράση εγκαίρως, γελάστηκες… παρόλαυτά κανείς δεν βγάζει μιλιά!

Οι εικόνες που δημοσιεύει το zarpanews.gr, είναι από μερικές φωνές απεγνωσμένων πολιτών που αδυνατούν να υπομείνουν τα όσα αδιανόητα παρακολουθούν και αντιλαμβάνονται.

Μερικές μόλις βδομάδες αφότου άνοιξε η σεζόν και άλλες τόσες μέχρι να σημάνει η

αθρόα προσέλευση των καλοκαιρινών επισκεπτών του τόπου, και τα Χανιά παρουσιάζουν αυτή την εικόνα:

Δρόμοι μισο-φτιαγμένοι μέσα στις λακκούβες και τα επικίνδυνα -για ανθρώπους και οχήματα- ερείσματα. Δείτε εδώ από το Καλαμάκι:

Εικόνα 2η από την Αγία Μαρίνα. Πάνω στον «πυρετό» εργασιών των ξενοδοχείων, να προλάβουν να επισκευάσουν, να επιδιορθώσουν, να καθαρίσουν και να ετοιμάσουν τους χώρους, αυτή η τραγική κατάσταση:Σκουπίδια παντού και για μέρες αμάζευτα. Φταίει κι ο Δήμος φταίει και η ΔΕΔΙΣΑ, αλλά φταίει και αυτός που τα αφήνει όπου να ναι χωρίς να ειδοποιήσει ή να ενημερωθεί για το που και πότε να τα πετάξει. Η υπηρεσία είναι αναγκασμένη να τα μαζέψει αν την ειδοποιήσεις.

Αυτά είναι μόνο μια ιδέα για το τι συμβαίνει καθημερινά στην πόλη και στα περίχωρα, εν αναμονή της μεγαλύτερης πηγής εισοδήματος που «κρατάει» ακόμα τον τόπο. Κι ο τουρισμός όμως όπως και τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν είναι «για πάντα»…

Γιαυτό καλό θα είναι να κάνουμε μια ανασκόπηση στη συμπεριφορά και την νοοτροπία μας πριν να είναι πολύ αργά…

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα