Κρήτη | Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 44χρονο που αγνοείται – Αγωνιώδεις προσπάθειες για τον εντοπισμό του

Ώρες αγωνίας ζει η οικογένεια ενός 44χρονου από το Γάζι, ο οποίος έχει να δώσει σημεία ζωής από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (δείτε ΕΔΩ). Αστυνομικοί, από το Α.Τ. Μαλεβιζίου εντόπισαν το Σάββατο το αυτοκίνητο του αγνοούμενου Νίκου Αεράκη στην περιοχή του Παλαιοκάστρου και έκτοτε στήθηκε μία τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Άνδρες της αστυνομίας, της πυροσβεστικής, του λιμενικού και της ΕΜΑΚ συμμετέχουν στις έρευνες οργώνοντας την περιοχή από στεριά, αέρα και θάλασσα. Στις έρευνες συμμετέχει σκυλί διασώστης, αλλά

και ειδικό drone. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 44χρονου συνεχίζονται και σήμερα Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, με την αγωνία να χτυπά «κόκκινο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος άνδρας είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα την περασμένη Πέμπτη. Πήγε άμεσα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου εξετάστηκε, ωστόσο οι γιατροί δεν διέγνωσαν κάτι ανησυχητικό και τον έδιωξαν. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ίδιος εξακολουθούσε να διαμαρτύρεται πως δεν είναι καλά και έτσι, μετά την αλλαγή εφημερίας, επισκέφτηκε το ΠΑΓΝΗ, όπου επίσης, μην διαπιστώνοντας κάτι ανησυχητικό τον έδιωξαν λέγοντάς του πως βρίσκεται σε κρίση πανικού εξαιτίας του τροχαίου.

Το ίδιο βράδυ και ενώ συνέχιζε να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση, η μητέρα του τον παρότρυνε να πάνε ξανά σε γιατρό να τον εξετάσει, με τον ίδιο να φεύγει και να εξαφανίζεται από το σπίτι.

Το neakriti.gr επικοινώνησε με τον αδερφό του, ο οποίος είπε ότι ο 44χρονος δεν έχει κάνει ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο, να φύγει δηλαδή από το σπίτι και να λείψει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

The post Κρήτη | Συνεχίζονται| Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 44χρονο που αγνοείται – Αγωνιώδεις προσπάθειες για τον εντοπισμό του appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κρήτη | Συνεχίζονται, 44χρονο, – Αγωνιώδεις,kriti | synechizontai, 44chrono, – agoniodeis