Ο κορονοϊός… ηλικία δεν κοιτά στα Χανιά – Τα θετικά rapid tests στο νομό

Σημάδια αισιοδοξίας δείχνουν οι νοσηλείες κορονοϊού στα Χανιά. Παρόλα αυτά παραμένουν τρία παιδιά στην παιδιατρική κλινική covid του νοσοκομείου (δείτε εδώ).

Από την άλλη μεριά, τα κρούσματα της πόλης κυμαίνονται τις τελευταίες μέρες στα 300 με 200, εν αντιθέσει με τα δυσάρεστα “χιλιάρια” που βλέπαμε στην αρχή του χρόνου (δείτε εδώ).

Από τα χθεσινά αποτελέσματα των rapid tests στα Χανιά, την

Παρασκευή 4 Μαρτίου, συμπεράνουμε ότι ο κορονοϊός… ηλικία δεν κοιτά!

Συγκεκριμένα, από τα 217 που διενεργήθηκαν στο νομό, τα 63 βρέθηκαν θετικά με τον δείκτη θετικότητας να ξεπερνά το 40% σε ένα σημείο μαζικών δειγματοληψιών.

Πιο αναλυτικά, στο Κέντρο Υγείας Χανίων από τα 46 rapid tests βρέθηκαν θετικά τα 9, με τον δείκτη θετικότητας στο 19.57% και αφορούν σε 3 άνδρες και 6 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 16 έτη.

Στο Παλιό Νοσοκομείο Χανίων από τα 213 rapid tests εντοπίστηκαν 49 θετικά, με 23% δείκτη θετικότητας και αφορούν σε 26 άνδρες και 23 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 28 έτη.

Τέλος στον Ταυρωνίτη από τα 12 rapid tests τα 5 βρέθηκαν θετικά, αγγίζοντας το 41.67% ο δείκτης θετικότητας και αφορούν σε 2 άνδρες και 3 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 41 έτη.

zarpanews.gr

The post Ο κορονοϊός… ηλικία δεν κοιτά στα Χανιά – Τα θετικά rapid tests στο νομό appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά –,chania –