Σοκαριστικό τροχαίο στις ΗΠΑ: «Kόπηκε στα δύο» η Ferrari – Νεκρός ο οδηγός

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα που έγινε στη νότια Καλιφόρνια το μεσημέρι της Παρασκευής (17/12), με τον οδηγός της Ferrari να χάνει τον έλεγχο του οχήματος και να τρακάρει με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του. Ο 71χρονος οδηγός της κόκκινης Ferrari βρισκόταν στον δρόμο Santagio Canyon στην περιοχή Silverado, και είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα σε κάποιο σημείο να χάσει τον έλεγχο

και να συγκρουστεί με δύο διερχόμενα αυτοκίνητα.

Οι αστυνομικές αρχές και η πυροσβεστική έφτασαν άμεσα στο σημείο του δυστυχήματος και είδε ότι η Ferrari είχε «κοπεί» στα δύο λόγω της μεγάλης ταχύτητας με την οποία συγκρούστηκε. Όπως τόνισε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της αστυνομικής υπηρεσίας California Highway Patrol, μιλώντας στο Fox News, ο άτυχος οδηγός βρέθηκε μερικά μέτρα πιο μακριά από το όχημα που οδηγούσε λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης.

Οι οδηγοί των άλλων οχημάτων που ενεπλάκησαν, ανασύρθηκαν από τα αυτοκίνητά τους από τους πυροσβέστες και τους διασώστες της κομητείας Όραντζ που έφτασαν στο σημείο, χωρίς να φέρουν βαριά τραύματα. Ο δρόμος παρέμεινε κλειστός για μερικές ώρες, προκειμένου η αστυνομία να αποσύρει τα κατεστραμμένα οχήματα τα οποία θα αποτελέσουν σημαντικά στοιχεία για να συλλέξουν περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το δυστύχημα.

Δείτε το βίντεο:

ieidiseis.gr

The post Σοκαριστικό τροχαίο στις ΗΠΑ: «Kόπηκε στα δύο» η Ferrari – Νεκρός ο οδηγός appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα