Θλίψη στα Χανιά… Πέθανε ο γνωστός διακοσμητής “Καίσαρας”

Μία πολύ γνωστή προσωπικότητα των Χανίων, ένας άνθρωπος που αγάπησε πολύ τα Χανιά και έγραψε τη δική του ιστορία, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Διονυσόπουλο, τον γνωστό διακοσμητή και εικαστικό ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Κυριακή στο Νοσοκομείο Χανίων.

Ο γνωστός σε όλους “Καίσαρας” αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, ενώ μία αδιαθεσία τον οδήγησε στο νοσοκομείο όπου τελικά κατέληξε.

Η είδηση του θανάτου του Καίσαρα

έχει προκαλέσει θλίψη στην τοπική κοινωνία των Χανίων και ιδιαίτερα σε όσους τον είχαν γνωρίσει ή είχαν συνεργαστεί μαζί του.

Ο Καίσαρας, ο οποίος μετακόμισε τη δεκαετία του ’80 στα Χανιά από την Αθήνα όπου δραστηριοποιούνταν, καταξιώθηκε στον χώρο της διακόσμησης, βάζοντας την υπογραφή του σε πολλά σπίτια αλλά και σε πασίγνωστες επιχειρήσεις.

Άνθρωπος πολύ μπροστά από την εποχή του, ξεχώριζε για το μοναδικό του στυλ και έβαζε πάντα τη δική του σφραγίδα σε ότι καταπιανόταν.

Διατηρούσε γκαλερί στην οδό Κυδωνίας και αργότερα στην οδό Χιωτάκη, την οποία αναγκάστηκε να κλείσει λόγω των προβλημάτων υγείας που τον ταλαιπωρούσαν τα τελευταία χρόνια.

Ο Καίσαρας όμως, άφησε εποχή και στη νυχτερινή ζωή των Χανίων. Αξέχαστα θα μείνουν τα πάρτι που διοργάνωνε σε γνωστά μαγαζιά της εποχής, αξέχαστος θα μείνει και ο ίδιος για το κέφι και  τη ζωντάνια που τον διέκριναν…

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί της Πέμπτης, στην εκκλησία του Αγίου Λουκά στα Χανιά. Η σορός του θα βρίσκεται στον Ναό από τις 10.30.

Το zarpanews.gr εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

The post Θλίψη στα Χανιά… Πέθανε ο γνωστός διακοσμητής “Καίσαρας” appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
Θλίψη, Χανιά… Πέθανε, “Καίσαρας”,thlipsi, chania… pethane, “kaisaras”