Καραμανλής: Οι "Δεν πληρώνω" αυξάνουν τα διόδια 150%

"Η αντιπολίτευση του “Δεν πληρώνω”, επιβάλλει ως κυβέρνηση αυξήσεις στα διόδια μέχρι και δυόμιση φορές πάνω. Στα Μάλγαρα το τίμημα από 1,20 θα φτάσει τα 3 ευρώ, ενώ η διαδρομή Πτολεμαΐδα – Χρυσούπολη, θα στοιχίζει στους οδηγούς 15,5 ευρώ από 8,40 που είναι σήμερα.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η κυβέρνηση, σε βάρος των πολιτών, κάνει ένα παράλογο δώρο στην ιδιωτική εταιρεία που θα αναλάβει την Εγνατία οδό", δήλωσε ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών

της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, Κώστας Καραμανλής.

Ο κ.Καραμανλής κάνει λόγο για διγλωσσία και ανικανότητα της κυβέρνησης που έχει ξεπεράσει κάθε όριο σε ό,τι αφορά τα διόδια. Επισημαίνει δε ότι η αύξηση αφορά σε έναν αυτοκινητόδρομο που είναι ήδη κατασκευασμένος από ευρωπαϊκούς κι εθνικούς πόρους κι όχι από ιδιώτες, έναν αυτοκινητόδρομο, του οποίου η κυβέρνηση αυξάνει τα διόδια σε τέτοιο βαθμό που θα δικαιολογούνταν μόνο αν χρηματοδοτούνταν η κατασκευή του έργου από την αρχή.

"Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: η κυβέρνηση κάνει το καλύτερο δώρο στον υποψήφιο παραχωρησιούχο. Και δεν σταματά εκεί, αλλά του δίνει τη δυνατότητα να προβεί και σε νέες αυξήσεις των διοδίων μελλοντικά", καταλήγει ο κ.Καραμανλής.

Keywords
Τυχαία Θέματα