Συγκλονίζει ο Άκης Δήμας: "Ήμασταν κλεισμένα σε ένα χοιροστάσιο όλη μέρα"

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο “The 2Night Show” τον νεαρό ηθοποιό και τραγουδιστή Άκη Δήμα, τον οποίον είχαμε γνωρίσει μέσα από το X-Factor.

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση ζωής, περιγράφει τη φρίκη που έζησε στα παιδικά του χρόνια εκείνος και τα αδέρφια του, λόγω της βίαιης συμπεριφοράς του πατέρα τους.

Ο νεαρός είπε χαρακτηριστικά:

"Ήταν μία πάρα πολύ σκληρή καθημερινότητα. Μας ξυπνούσε πολύ νωρίς, μας πήγαινε στα ζώα, μετά στο σχολείο κατευθείαν. Δεν είχαμε ζωή. Το μεσημέρι που τελειώναμε,

κοιμόμασταν λίγο και ξανά στον στάβλο. Δεν είχαμε κοινωνική ζωή. Ήμασταν κλεισμένα σε ένα χοιροστάσιο όλη μέρα, κάθε μέρα. Καμία επικοινωνία. Έβλεπα από μακριά την πόλη, από ένα ύψωμα και έκανα όνειρα να πάω κάποια στιγμή σε αυτά τα φώτα να δω τι γίνεται. Δεν είχαμε ιδέα".

Ο Άκης Δήμας μίλησε για το σχολείο, αλλά και τις επισκέψεις της αστυνομίας στο σπίτι τους, λέγοντας:

"Στο σχολείο ήμασταν ατημέλητα, βρώμικα, απεριποίητα, παιδιά που φαινόμασταν ότι έχουν πολλά προβλήματα. Υπήρξαν πολλές φορές που ερχόταν η αστυνομία στο σπίτι μας και έφευγε. Εμείς ελπίζαμε ότι κάτι θα γίνει, αλλά μάταια. Ερχόντουσαν, αλλά κάπου σταματούσε το πράγμα. Εγώ ξέρω ότι κάθε μέρα χτυπούσα πόρτες".

Keywords
Τυχαία Θέματα