Ζέτα Δούκα: Έκανε ελεύθερη πτώση από τα 11.000 πόδια με τον σύντροφό της

Ένα τολμηρό και πολύ extreme τρόπο βρήκαν η Ζέτα Δούκα και ο σύντροφός της, ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς, για να γιορτάσουν την 6η επέτειό τους.

Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει μαζί ελεύθερη πτώση από τα 11.000 πόδια, καθώς ήταν κάτι που η αγαπημένη ηθοποιός πάντοτε ήθελε να δοκιμάσει.

Η ίδια μοιράστηκε ένα βίντεο από την εμπειρία τους στο κενό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά:

"Χθες έκανα την πρώτη

μου ελεύθερη πτώση από τα 11.000 πόδια ύψος ( σχεδον 3.5Κ), μαζί με τον @mchatzantonas για να γιορτάσουμε τα 6 χρόνια που είμαστε μαζί! Ο,τι και να πω, είναι λίγο... Αυτή η αίσθηση ελευθερίας όταν είσαι στον αέρα και πέφτεις με 240Κ στο κενό για 35”, δεν περιγράφεται! Από μικρό παιδί ήθελα να πετάξω, χθες το έζησα! Ευχαριστώ το @skydiveattica και τον Σπύρο Καλατζή (@kalatzisspyros) που έκαναν το όνειρο μου πραγματικότητα και μας προσέφεραν την καλύτερη επέτειο που μπορούσαμε να φανταστούμε!!! (skydiveattica@gmail.com , 6981454561) #skydive #freefall #excited #free #lovethis #freedom #celebrating #anniversary #6years"

Keywords
Τυχαία Θέματα