Ο Bill Gates θα κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά του το 2025

15:04 8/6/2024 - Πηγή: Insomnia

Ο ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, ανακοίνωσε τα απομνημονεύματά του με τίτλο "Source Code", τα οποία θα κυκλοφορήσουν το επόμενο έτος, όπως έγραψε στο προσωπικό του blog.

Ο Γκέιτς ανακοίνωσε στις 4 Ιουνίου ότι έχουν ξεκινήσει οι προπαραγγελίες για τα απομνημονεύματά του, τα οποία θα έχουν τίτλο «Source Code: My Beginnings», και τα οποία θα εκδοθούν το Φεβρουάριο του 2025.

"Είμαι ενθουσιασμένος

που ανακοινώνω το νέο μου βιβλίο, Source Code, το οποίο θα εκδοθεί τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Πρόκειται για απομνημονεύματα για τα πρώτα μου χρόνια, από την παιδική μου ηλικία μέχρι την απόφασή μου να εγκαταλείψω το κολέγιο και να ιδρύσω τη Microsoft με τον Πολ Άλεν. Γράφω για τις σχέσεις, τα μαθήματα και τις εμπειρίες που έθεσαν τα θεμέλια για όλα όσα ακολούθησαν στη ζωή μου", ανέφερε ο Γκέιτς.

Ο θρύλος της πληροφορικής πρόσθεσε ότι ενώ βρίσκεται "στο επίκεντρο της δημοσιότητας" από όταν ήταν 20 ετών, μεγάλο μέρος της ζωής του πριν από αυτό δεν είναι γνωστό. "Με τα χρόνια, με ρωτούν συχνά για την ανατροφή μου, την εποχή μου στο Χάρβαρντ και τη συνίδρυση της εταιρείας. Αυτές οι ερωτήσεις με έκαναν να συνειδητοποιήσω ότι ο κόσμος μπορεί να ενδιαφέρεται για τη διαδρομή μου και τους παράγοντες που την επηρέασαν", πρόσθεσε.

"Στο βιβλίο, μοιράζομαι μερικά από τα πιο δύσκολα κομμάτια της πρώιμης ζωής μου, όπως το να νιώθω αταίριαστος ως παιδί, να συγκρούομαι με τους γονείς μου ως επαναστάτης έφηβος, να αντιμετωπίζω την ξαφνική απώλεια ενός κοντινού μου προσώπου και σχεδόν να με διώχνουν από το κολέγιο", δήλωσε ο Γκέιτς.

Πρόσθεσε ότι τα απομνημονεύματα θα καλύπτουν "τις προκλήσεις του να εγκαταλείπεις το σχολείο για να ποντάρεις σε μια βιομηχανία που δεν υπήρχε ακόμα", αναφερόμενος στις περιπέτειές του με τη Microsoft.

Ο Gates αναγνώρισε επίσης τους ανθρώπους στην πορεία που "πίστεψαν σε μένα, με ώθησαν να αναπτυχθώ και με βοήθησαν να μετατρέψω τις ιδιοτροπίες μου σε πλεονεκτήματα. Και αναλογίζομαι την τύχη που είχα να γεννηθώ σε μια σπουδαία οικογένεια σε μια εποχή ιστορικών τεχνολογικών αλλαγών και αισιοδοξίας και να ενηλικιωθώ την ώρα που η επανάσταση των προσωπικών υπολογιστών απογειωνόταν".

Ο Γκέιτς πρόσθεσε ότι μετά το "Source Code", σκοπεύει να γράψει άλλα δύο απομνημονεύματα, ένα που θα περιγράφει λεπτομερώς τη δουλειά του με τη Microsoft και ένα δεύτερο για τη φιλανθρωπική του δράση. "Όμως το "Source Code" είναι η ιστορία της καταγωγής μου και ανυπομονώ να τη μοιραστώ".


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα