Super League 2: Οριστικά εκτός πρωταθλήματος ο Ιωνικός

Σε σίριαλ εξελίχθηκε η συμμετοχή του Ιωνικού στο πρωτάθλημα της Super League 2, ωστόσο οριστικά η ομάδα της Νίκαιας δεν θα αγωνιστεί σε αυτό τη νέα σεζόν! Η οικογένεια Τσιριγώτη επιβεβαίωσε πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα και με δεδομένο ότι δεν προέκυψε κάποια άλλη διοικητική λύση, μετά την ανοιχτή συγκέντρωση της ομάδας στο γήπεδο της Νεάπολης,

με την παρουσία περίπου 40 οπαδών.

Υπενθυμίζεται, πως πριν από περίπου ενάμιση μήνα ο Ιωνικός είχε βρεθεί στην ίδια κατάσταση, ωστόσο την τελευταία στιγμή πλήρωσε το παράβολο συμμετοχής του στο νέο πρωτάθλημα και φαινόταν πως είχε βρεθεί η λύση, ώστε να συνεχίσει στο πρωτάθλημα. Τα πράγματα όμως δεν άλλαξαν και δεν υπήρξε φως στο διοικητικό αδιέξοδο.

Το τελευταίο διάστημα υπήρχε φημολογία πως είχε βρεθεί “συμπαίκτης” και για αυτό η ομάδα δήλωσε συμμετοχή σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, όμως πλέον στην ομάδα καλούνται να κοιτάξουν την επόμενη μέρα και να τσεκάρουν τις επιλογές τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportcaster.gr ο Ιωνικός δεν θα αγωνιστεί φέτος ούτε στο τοπικό πρωτάθλημα του Πειραιά και ουσιαστικά θα παραμείνει για έναν χρόνο αδρανής. Πάντως, υπάρχει η πιθανότητα ο Ιωνικός να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής της σεζόν 2025-26, κάτι που εφόσον δεν ευδοκιμήσει, τότε η ομάδα θα αγωνιστεί στην Α’ ΕΠΣ Πειραιά.

sportcaster.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Super League 2, Οριστικά, Ιωνικός,Super League 2, oristika, ionikos