Γκολ σε Ολλανδία και Γερμανία

Δείτε τι αξίζει για ποντάρισμα σήμερα καθώς και ποιες ξενες στοιχηματικες εταιριες υπάρχουν στην Ελλάδα για να παίξετε.

Ο Άγιαξ υποδέχεται τη Μπεσίκτας σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο «Αίαντας» είναι λάθος να είναι τόσο φαβορί. Οι Ολλανδοί δεν είναι η ομάδα των προηγούμενων ετών. Έχει αρκετές αδυναμίες ως ομάδα, παρότι τελευταία έχει κάνει σοβαρές προσπάθειες να είναι πιο συνεπής αμυντικά. Το Σάββατο κόλλησε στο 1-1 με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς.

Η Μπεσίκτας θα της βάλει… τρομερά δύσκολα απόψε. Σε εξαιρετική κατάσταση είναι

οι Τούρκοι. Στο πρωτάθλημα ξεκίνησε με απολογισμό 4-1-0, ενώ στη σεζόν γενικά δεν έχει ακόμα ήττα (6-2-0). Περιμένουμε να δώσει ρυθμό στο παιχνίδι, ίσως και να προηγηθεί κόντρα στους Ολλανδούς. Κρατάμε το Over 2,5 (1.70).

Την ίδια ώρα, η Άιντραχτ υποδέχεται την Βικτόρια Πλζεν. Δίκαια η Γερμανική ομάδα είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης. Σταθερά η Άιντραχτ συμμετέχει σε Europa και Conference League τα τελευταία χρόνια. Ασφαλώς θέλει (και μπορεί) να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Αφήνει χώρους στους αντιπάλους της και… εκτελεί στην αντεπίθεση.

Αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτεί η πληγωμένη Βικτόρια Πλζεν. Ως το Σάββατο ήταν αήττητη με 5-2-1 απολογισμό, αλλά ηττήθηκε στο ντέρμπι κορυφής από την Σλάβια Πράγας (3-0). Στη Τσεχία είναι σφιχτή ομάδα, αλλά εδώ είναι… Ευρώπη. Επιλέγω το Over 2,5 (1.57) γιατί θεωρώ ότι η Άιντραχτ μπορεί να το επιβεβαιώσει και μόνη της. Η δυάδα μάς δίνει συνολική απόδοση 2.67.

Μοναδικός Διαγωνισμός στο PS Blog!

Διεκδικείς ένα δωρεάν ταξίδι για δύο άτομα στο Λονδίνο, για να δεις το Αγγλία-Ελλάδα!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γκολ, Ολλανδία, Γερμανία,gkol, ollandia, germania