Στα Σφακιά τα γυρίσματα Χολυγουντιανής ταινίας με πρωταγωνιστή τον Νίκολας Κέιτζ

Τα Σφακιά έχουν επιλεγεί για τις ανάγκες των γυρισμάτων μεγάλης χολυγουντιανής παραγωγής με πρωταγωνιστή τον Νίκολας Κέιτζ.

Συγκεκριμένα στα Σφακιά, σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα για την ταινία «The Carpenter’s Son» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Νίκολας Κέιτζ ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα με κινηματογραφικές κάμερες μετά από δύο και πλέον δεκαετίες.

Τα γυρίσματα, οι πληροφορίες αναφέρουν

ότι θα διαρκέσουν για περίπου τρεις εβδομάδες και θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία των Σφακίων.

Η πλοκή της ταινίας διαδραματίζεται στην Αρχαία Αίγυπτο οι τοποθεσίες της οποίας θα αναπαραχθούν με σκηνικά στην Ελλάδα. Μεταξύ των περιοχών που έχουν επιλεγεί είναι και τα Σφακιά.

Μάλιστα, μια από αυτές τις τοποθεσίες είναι το ιδιαίτερο τοπίο στις Μαδάρες, όπως φαίνεται και στην ανάρτηση του Θοδωρή Θωμαδάκη της Fixer in Crete

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για μια ταινία τρόμου στην οποία πρωταγωνιστούν οι Noah Jupe, FKA twigs και Souheila Yacoub.

Η ταινία «The Carpenter’s Son» αφηγείται τη σκοτεινή ιστορία μιας οικογένειας που ζει στη Ρωμαϊκή Αίγυπτο και περιστρέφεται γύρω από ένα νεαρό αγόρι που παρακινείται από ένα αινιγματικό παιδί να επαναστατήσει ενάντια στον κηδεμόνα του, τον ξυλουργό, αποκαλύπτοντας τις εγγενείς δυνάμεις του. Ωστόσο, αυτό ανοίγει τις πύλες του υπερφυσικού και η προφητική μοίρα του αγοριού μπλέκει την οικογένεια του καθώς γίνονται στόχοι υπερφυσικών οντοτήτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σφακιά, Χολυγουντιανής, Νίκολας Κέιτζ,sfakia, cholygountianis, nikolas keitz