Φωτογραφία ντοκουμέντο από το τροχαίο του Λεωνίδα Καλφαγιάννη στην Πανόρμου…

Τροχαίο είχε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης το μεσημέρι της Τετάρτης (24.10.2018) στην οδό Πανόρμου στους Αμπελόκηπους.Ο ηθοποιός ήταν στην μηχανή του όταν ένα αυτοκίνητο που ήταν μπροστά του φρέναρε απότομα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του.

Στη φωτογραφία από το σημείο που δημοσιεύει ο tharrosnews.gr, φαίνεται η μηχανή του γνωστού ηθοποιού πεσμένη στο έδαφος, με τον ένα της τροχό κάτω από το αυτοκίνητο.

Ο γνωστός ηθοποιός φορούσε

κράνος, ωστόσο έσπασε και τα δυο του πόδια.
Μιλώντας σήμερα (25.10.2018) το πρωί στο newsit.gr ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης, πατέρας του ηθοποιού περιέγραψε τις δύσκολες ώρες που περνάει ο γιός του.

«Τον Λεωνίδα τον έβαλαν σε δωμάτιο και περιμένουν να υποχωρήσουν τα αιματώματα που έχει στα πόδια για να γίνει η εγχείρηση. Τώρα, πότε θα είναι αυτό δεν ξέρουμε. Αύριο, την Δευτέρα, την Τρίτη. Ψυχολογικά είναι χάλια γιατί πονάει πολύ. Κάθε μισή ώρα ζητάει παυσίπονα. Του δίνουν αλλά δεν ξέρω γιατί δεν τον πιάνουν», τόνισε.

Για το χειρουργείο ο κ. Καλφαγιάννης είπε ότι η επέμβαση θα γινόταν χθες αλλά επειδή στην αξονική έδειξε ότι έχει πολλά αιματώματα στα πόδια πρέπει να υποχωρήσουν πρώτα.

The post Φωτογραφία ντοκουμέντο από το τροχαίο του Λεωνίδα Καλφαγιάννη στην Πανόρμου… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα