Business Dinner στην 88η ΔΕΘ από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο

Ως επίσημος καλεσμένος και ομιλητής θα τιμήσει την εκδήλωση και ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου.

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο γιορτάζει φέτος 100 χρόνια παρουσίας στα ελληνογερμανικά οικονομικά και κοινωνικά δρώμενα και διοργανώνει για μια ακόμα χρονιά το Business Dinner στο πλαίσιο της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στις 20:00 στο ξενοδοχείο Makedonia

Palace στη Θεσσαλονίκη. Από το 2016 γεφυρώνει το Business Dinner την πολιτική με την επιχειρηματικότητα, σε μία εκδήλωση, που δίνεται η άμεση και τόσο σημαντική δυνατότητα γόνιμου διαλόγου.

Η φετινή εκδήλωση έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς η Γερμανία θα είναι η τιμώμενη χώρα της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), προσελκύοντας έτσι μεγάλο ενδιαφέρον από τον επιχειρηματικό κόσμο της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.

Στο πλαίσιο της 100ης επετείου του Επιμελητηρίου και της συμμετοχής της Γερμανίας ως τιμώμενη χώρα, υποδεχόμαστε με ιδιαίτερη τιμή τον Αντικαγκελάριο και Ομοσπονδιακό Υπουργό Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος, Dr. Robert Habeck, ως επίσημο καλεσμένο και ομιλητή.

Ως επίσημος καλεσμένος και ομιλητής θα τιμήσει την εκδήλωση και ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου.

Μετά το δείπνο θα ακολουθήσει συζήτηση και Q&A session με τον κ. Παπαστεργίου σχετικά με την πρόοδο, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της ψηφιοποίησης στις επιχειρήσεις, καθώς στη διακυβέρνηση και την ελληνογερμανική συνεργασία.

Το Business Dinner αποτελεί μια από τις κύριες εκδηλώσεις του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, στην οποία παρευρίσκονται ετησίως περισσότερες από 350 επιφανείς προσωπικότητες της πολιτικής και της επιχειρηματικότητας, ενώ απολαμβάνει εξαιρετικής φήμης και είναι από τα πιο προβεβλημένα business events στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο θα συνεργασθεί, όπως και τα προηγούμενα έτη, στο πλαίσιο της εκδήλωσης με το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) και το Σύνδεσμό Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ), υπό τη μορφή των υποστηρικτών της εκδήλωσης, καλύπτοντας έτσι όλο το εύρος της επιχειρηματικότητας στη Β. Ελλάδα.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19:00 με ένα networking cocktail στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου με θέα τον Θερμαϊκό, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους εκπροσώπους σημαντικών φορέων και επιχειρήσεων, μια μοναδική ευκαιρία δικτύωσης στο πλαίσιο μιας ευχάριστης και εποικοδομητικής βραδιάς.

Keywords
Αναζητήσεις
88i-deth-tin-paraskevi-69-to-kathieromeno-business-dinner.htm
Τυχαία Θέματα