Η Up Hellas παρουσίασε τη νέα λύση Up Expense

Με την Up Expense της Up Hellas, οι εταιρίες αποκτούν μια πλήρως παραμετροποιήσιμη υπηρεσία, μέσω του online portal και της εφαρμογή της, που συνδυάζει απλότητα, αποδοτικότητα και ευελιξία.

Η Up Hellas, αναγνωρίζοντας την πολυπλοκότητα της διαχείρισης εταιρικών εξόδων, δημιούργησε μία πρωτοποριακή λύση την Up Expense. Η νέα αυτή λύση

ήρθε να αλλάξει όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα για τη διαχείριση των εξόδων της επιχείρησής σας, προσφέροντας πολλά περισσότερα από μια απλή εταιρική κάρτα. Με την Up Expense της Up Hellas, οι εταιρίες αποκτούν μια πλήρως παραμετροποιήσιμη υπηρεσία, μέσω του online portal και της εφαρμογή της, που συνδυάζει απλότητα, αποδοτικότητα και ευελιξία.

Τι κάνει όμως την Up Expense πραγματικά ξεχωριστή:

Online Πλατφόρμα Διαχείρισης: Μια εύκολη στη χρήση πλατφόρμα που σας επιτρέπει να έχετε άμεση εικόνα των εξόδων, των κινήσεων των καρτών και των υπολοίπων τους. Παραγγελία καρτών και Παραμετροποίηση: Μέσω της user friendly πλατφόρμας της Up Expense, μπορείτε να παραγγείλετε τόσο ψηφιακές, όσο και φυσικές κάρτες, και να προσαρμόσετε τις δυνατότητες και τη χρήση τους, βάσει των δικών σας εσωτερικών διαδικασιών Θέσπιση ορίων: Ορίστε εσείς το ημερήσιο, εβδομαδιαίο ή μηνιαίο όριο κάθε κάρτας, καθώς και πότε ή πού θα χρησιμοποιείται για να έχετε πάντα τον απόλυτο έλεγχο! Πληρωμή και σκανάρισμα: Πραγματοποιήστε τις συναλλαγές σας με την Up Expense, σκανάρετε και ανεβάστε τις αποδείξεις απευθείας στο app, εύκολα κι απλά, απολαμβάνοντας τη μέγιστη ευελιξία. Reports: Παραμείνετε ενημερωμένοι για τα εταιρικά σας έξοδα, κατεβάζοντας εύκολα Reports, μέσα από το portal μας.

Ακόμα καλύτερη εμπειρία διαχείρισης, πώς;

Με την λειτουργία Pool Accounts της Up Expense!

Φανταστείτε ότι έχετε έναν κουμπαρά γεμάτο χρήματα ή αλλιώς έναν κοινό λογαριασμό, με τον οποίο είναι συνδεδεμένες όλες οι κάρτες σας, βάζοντας τέλος στην πολύπλοκη διαδικασία παρακολούθησης μεμονωμένων καρτών! Παράλληλα, με τη δυνατότητα δημιουργίας επιπλέον Pool Accounts, μπορείτε να διαχειρίζεστε το budget και τα έξοδα κάθε τμήματος ξεχωριστά.

Πώς δουλεύουν τα Pool Accounts:

Αποκτώντας την Up Expense έχετε πρόσβαση στο πρώτο σας Pool Account. Μπορείτε πάντα να προσθέσετε περισσότερα Pool Accounts, ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρείας σας και την κατανομή του budget σας. Μέσω IRIS, RF ή τραπεζικού εμβάσματος, μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα άμεσα και με ασφάλεια στο Pool Account σας. Στη συνέχεια, παραγγέλνετε τις κάρτες που χρειάζεστε και ορίζετε τα όρια και τις δυνατότητές τους. Μετά από κάθε πληρωμή, ο κάτοχος της κάρτας σκανάρει και ανεβάζει στο app την απόδειξη της συναλλαγής, στις οποίες έχει άμεσα πρόσβαση και ο διαχειριστής της πλατφόρμας.

Με την Up Expense, τα εταιρικά σας έξοδα γίνονται πιο απλά.

Keywords
Αναζητήσεις
i-up-hellas-parousiase-ti-nea-lysi-up-expense.htm
Τυχαία Θέματα