Ο Ε.Σ.Π. διοργάνωσε με επιτυχία ένα εντυπωσιακό Fashion Show

Στο Fashion Show εμπορικά καταστήματα του Πειραιά, παρουσίασαν τις πιο πρόσφατες συλλογές τους για το καλοκαίρι.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ένα εντυπωσιακό Fashion Show, την Πέμπτη 30 Μαΐου, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στις εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά

για τις "Ημέρες Θάλασσας 2024", στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, την οποία επιμελήθηκαν η κ. Άντζελα Ευριπίδη fashion business director και οι συνεργάτες της κ.κ. Χ. Ανδριόπουλος creative director, Ν. Καλογερόπουλος fashion product development και η κ. Ήρα Μπέσκα.

Στο Fashion Show εμπορικά καταστήματα του Πειραιά, παρουσίασαν τις πιο πρόσφατες συλλογές τους για το καλοκαίρι. Ενδύματα, υποδήματα, αξεσουάρ, όλα σε αρμονία χρωμάτων και υφών, μαγνήτισαν τα βλέμματα και κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα των θεατών.

O Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς Θ. Καπράλος, στον εναρκτήριο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πειραιά και όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης και έδωσε το σύνθημα για την έναρξη της εντυπωσιακής βραδιάς, που χάρισε σε όλους μια όμορφη εμπειρία υποδοχής της νέας καλοκαιρινής σεζόν.

Την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε η κ. Νόνη Δούνια, η οποία με την εμπειρία, το χαμόγελο και το χιούμορ της κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού και δημιούργησε μια ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα.

Στην πασαρέλα περπάτησαν επαγγελματίες μοντέλα, παρουσιάζοντας τις καλοκαιρινές τάσεις για το 2024 από καταστήματα μόδας του Πειραιά, μαγεύοντας το κοινό με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Η εκδήλωση αποτελεί μια σημαντική προσπάθεια για την προβολή της Πειραϊκής αγοράς, προβάλλει τη δυναμική της και συμβάλλει στην τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Στην εκδήλωση, το παρών έδωσαν οι Βουλευτές Α’ Πειραιά & Νήσων κ. Κ. Κατσαφάδος και Ν. Βλαχάκος, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γ. Μώραλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων και Πρόεδρος του ΕΕΠ κ. Γ. Βουτσινάς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Α. Τζεφεράκος, ο Πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ και ΟΠΑΝ κ. Ι. Βουράκης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και εκπρόσωποι Ομοσπονδιών, Συλλόγων, φορέων και φυσικά πλήθος κόσμου.

Keywords
Αναζητήσεις
o-esp-diorganose-me-epitychia-ena-entyposiako-fashion-show.htm
Τυχαία Θέματα