Στο σφυρί οι μετοχές του Δημήτρη Κοντομηνά στην Ιντερτέκ

Η Eurobank βγάζει σε πλειστηριασμό το 29,48% των μετοχών που ανήκαν στο Δημήτρη Κοντομηνά

Τον Δημήτρη Κοντομηνά αποκαλούσαν «Μίδα» γιατί όποιο deal κι αν έκανε του απέφερε χρυσάφι από την Interamerican, την Interbank, μέχρι τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, τον οποίο αγόρασε, μεταπώλησε στους Γερμανούς του RTL, επαναγόρασε

και στη συνέχεια η κόρη του Μαρία τον ξαναπούλησε στην οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Όμως τα πλούτη όπως και οι άνθρωποι όπως έρχονται έτσι φεύγουν. Έτσι τώρα, σε άλλη μια εταιρεία του, την Ιντερτέκ (Intertech) - εμπορική εταιρεία, που διαθέτει τα προϊόντα Panasonic - θα σβηστεί το όνομά του. Η Eurobank, στην κυριότητα της οποίας έχει περιέλθει μεγάλο ποσοστό μετοχών της εταιρείας 29,48% που ανήκαν στο Δημήτρη Κοντομηνά προτίθεται να αποδεσμεύσει και να ρευστοποιήσει, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ιντερτέκ προς το Χρηματιστήριο Αθηνών. Η ανακοίνωση έγινε την Τετάρτη 28/7..

H ανακοίνωση της Ιντερτέκ:

«Η Εταιρεία με την επωνυμία ΙΝΤΕΡΤΕΚ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ στα πλαίσια του Ν.3556/2007, γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό, δυνάμει της αντιστοίχου ενημέρωσης που έλαβε από την ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, την εκποίηση 2.486.758 μετοχών της εταιρείας ΙΝΤΕΡΤΕΚ ΑΕ, κυριότητας του κ. Δημητρίου Κοντομηνά, κατά τη περίοδο από 23/7/2021 έως 30/7/2021, μέσω της EUROCORP A.E.Π.Ε.Υ.

Περαιτέρω η EUROBANK απέκτησε στις 26/7/2021,μέσω συμμετοχής της στον Δημόσιο Αναγκαστικό Πλειστηριασμό,2.483.686 μετοχές της ΙΝΤΕΡΤΕΚ ΑΕ, ήτοι σε ποσοστό 29,48% επί του συνόλου των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου».

Keywords
Τυχαία Θέματα