Αγρια υποδοχή στον Αποστόλου

Αγρια υποδοχή στον Αποστόλου04.05.2018Πρόσωπα

Σε «κόκκινο πανί» μετατρέπονται τα στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε εξόρμησή τους στην περιφέρεια το τελευταίο διάστημα. Χθες τα αίματα άναψαν και στη Λάρισα, με αφορμή την παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου στο 4ο Αγροτικό Συνέδριο Επιχειρηματικότητας του «Economist».

Κτηνοτρόφοι από τη Θεσσαλία και τη βόρεια Ελλάδα

προχώρησαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης, μοίρασαν γάλα σε κατοίκους της Λάρισας, ενώ έξω από τον χώρο όπου πραγματοποιούνταν το συνέδριο έχυσαν ένα δοχείο γάλα, υπό το βλέμμα των αστυνομικών δυνάμεων. Οι κτηνοτρόφοι διαμαρτυρήθηκαν για την τιμή του αιγοπρόβειου γάλακτος, ενώ έθεσαν θέμα της διεπαγγελματικής για τη φέτα και τη σύστασή της.

Ομάδα κτηνοτρόφων μαζί με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας Νίκο Παλάσκα συναντήθηκαν με τον Βαγγέλη Αποστόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα προβλήματα που αφορούν την παραγωγή φέτας με εισαγόμενο γάλα, ενώ αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση την επόμενη Παρασκευή (11/5) για το θέμα της διεπαγγελματικής για τη φέτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα