Απορρυπαντικά για κάθε χώρο - Ό,τι χρειάζεται ένας επαγγελματίας καθαρισμού!

Απορρυπαντικά για κάθε χώρο - Ό,τι χρειάζεται ένας επαγγελματίας καθαρισμού!24.06.2019Ρεπορτάζ

Όλοι οι επαγγελματίες καθαρισμού, χρειάζεται να έχουν στην κατοχή τους, επαγγελματικά καθαριστικά, τα οποία καθαρίζουν όλες τις επιφάνειες εύκολα και γρήγορα και βρίσκονται σε μεγάλες ποσότητες.

Στο online κατάστημα 1Services θα βρείτε όλα όσα χρειάζεται ένας επαγγελματίας καθαριστής ή ένα ολόκληρο συνεργείο καθαρισμού για να καθαρίσει οποιονδήποτε χώρο. Θα βρείτε απορρυπαντικά σε προσφορές

και χιλιάδες κωδικούς από προϊόντα που εξυπηρετούν τις ανάγκες κάθε κτηρίου και έρχονται στην πόρτα σας, άμεσα.

Απορρυπαντικά επιφανειών

Στην μεγάλη συλλογή με συσκευασίες πολλών λίτρων θα βρείτε καθαριστικά επιφανειών για ανοξείδωτες επιφάνειες και για μαρμάρινες. Επίσης θα βρείτε καθαριστικά γενικού τύπου όπως είναι το παχύρευστο χλώριο που χρησιμοποιείται για λεύκανση, απολύμανση, αφαίρεση λεκέδων.

Για δημόσιους χώρους υγιεινής

 

Οι κοινόχρηστες τουαλέτες είναι οι πιο δύσκολες επιφάνειες για ένα συνεργείο καθαρισμού. Χρειάζονται δραστικά και απολυμαντικά απορρυπαντικά. Το συμπυκνωμένο QUART των 4LIT απολυμαίνει στην στιγμή, ενάντια σε ένα ευρύ φάσμα βακτηρίων. Χρησιμοποιείται ευρέως και στην βιομηχανία τροφίμων.

Για χαλιά - μοκέτες

Ιδιαίτερο καθαρισμό χρειάζονται τα χαλιά και οι μοκέτες, που είναι εστίες πολλών μικροβίων και λεκιάζουν πολύ εύκολα. Το ειδικό συμπυκνωμένο σαμπουάν χαλιών, που θα βρείτε εδώ, είναι ειδικά κατασκευασμένο για πλύσιμο στο χέρι αλλά και για πλύσιμο μηχανής. Κάνει αφρό, ο οποίος εισχωρεί βαθιά στις ίνες, προσφέροντας μεγάλη αποτελεσματικότητα.

 

Εκτός από απορρυπαντικά, στο e-shop θα βρείτε και κάδους για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Οι επαγγελματικοί κάδοι απορριμμάτων για εσωτερικό χώρο, με παλλόμενο καπάκι, βρίσκονται σε διάφορες αποχρώσεις και μεγάλη ή μικρή χωρητικότητα. Δωρεάν παράδοση στην πόρτα σας.

Μπείτε στο One Services Eshop & βρείτε όλα τα επαγγελματικά απορρυπαντικά που χρειάζεστε, εύκολα και γρήγορα.

Keywords
Τυχαία Θέματα