Αστυνομικοί: «Το 401 έχει γίνει δεύτερο σπίτι μας...»

Αστυνομικοί: «Το 401 έχει γίνει δεύτερο σπίτι μας...»06.12.2018Αστυνομικά

Μετά τις μολότοφ στον Φλαμπουράρη

Ελεύθεροι αφέθηκαν και οι 19 προσαχθέντες για την επίθεση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το απόγευμα εναντίον αστυνομικών δυνάμεων έξω από το σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, στην οδό Βουλγαροκτόνου, στα Εξάρχεια. Την ίδια στιγμή οι αστυνομικοί καταγγέλλουν ότι το 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών έχει γίνει... δεύτερο σπίτι τους!


Υπενθυμίζεται

ότι το απόγευμα της Τρίτης ομάδα περίπου 20 ατόμων πέταξε πέτρες και βόμβες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε στα γύρω στενά. Από την επίθεση υπέστη μικρές ζημιές ένα τζιπάκι της Αστυνομίας, που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του υπουργού Επικρατείας, ενώ τραυματίστηκε ελαφρά και ένας αστυνομικός. Το σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη έχει μπει πολλές φορές στο στόχαστρο κουκουλοφόρων το τελευταίο διάστημα, κυρίως γιατί διαρκώς φρουρείται από αστυνομικούς.

Ανακοίνωση

Το ίδιο βράδυ η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών με δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε λόγο για ακόμη μία άνανδρη επίθεση: «Το 401 ΓΣΝΑ έχει γίνει το δεύτερο σπίτι μας... Ακόμα μια άνανδρη επίθεση εναντίον συναδέλφων μας έλαβε χώρα». Σημειώνεται επίσης πως «το θέμα είναι διαχρονικό, δεν λύνεται με ευχολόγια.
Σε χώρες πολιτισμένες μια τέτοια επίθεση θα χαρακτηριζόταν τρομοκρατική, εδώ μας έχει γίνει συνήθεια!!! Περαστικά στον τραυματία συνάδελφο, εμείς βρεθήκαμε από την πρώτη στιγμή στο 401, δυστυχώς όμως έχουμε πάει τόσες φορές τον τελευταίο καιρό, που έχει χαθεί το μέτρημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα