Εγκυρες Πηγές: Η ακατανόητη αγάπη της ελληνικής ελίτ για τους Ομπάμα

Εγκυρες Πηγές: Η ακατανόητη αγάπη της ελληνικής ελίτ για τους Ομπάμα19.12.2018Παρασκήνιο

Γιατί εδώ, στην Ελλάδα, τόση αγάπη για τους Ομπάμα, που είναι οι βασικοί εχθροί του Τραμπ;

➥ Αγγελος Συρίγος, Δημήτρης Τσιόδρας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Σοφία Νικολαΐδου και Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης (φωτό αριστερά) θα πλαισιώσουν -ακούω- τα ανανεωμένα

ψηφοδέλτια της Ν.Δ. στην Α' Αθηνών. Και θα δώσουν τη μάχη δίπλα στους πεπειραμένους Νικήτα Κακλαμάνη, Ολγα Κεφαλογιάννη (φωτό δεξιά), Βασίλη Κικίλια, Θόδωρο Φορτσάκη κ.ά. για την κατάκτηση της πολυπόθητης έδρας.

➥ Συγκέντρωση για την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο Τάσος Δέδες. Συγκέντρωσε μόλις και μετά βίας... 12 άτομα. Το άκουσε ο Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος τον υποστηρίζει μέσω του «Πράττω», και έπαθε σοκ.


➥ Εχει αρχίσει η μετα-ΣΥΡΙΖΑ εποχή. Ο Νίκος Φίλης θεωρεί έντιμο τον Κώστα Σημίτη και δεν έχει καμία απορία για τα περίφημα εμβάσματα, αλλά ζητά εξηγήσεις από τον «σύντροφό» του Νίκο Παππά για την υπόθεση Πετσίτη. Το απόγειον της αλληλεγγύης.


➥ Παντρεύεται το Σάββατο που μας έρχεται ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου τη νεότερη αγαπημένη του Φωτεινή Λαμπρίδη.


➥ Κάποιοι το έχουν ρίξει στα «σκληρά». προκειμένου να αποδράσουν από τις ευθύνες τους για το Σκοπιανό. Δεν είναι εύκολο, πράγματι. Και ίσως αυτά να είναι μια κάποια λύσις - τα... σκληρά ποτά, εννοείται.


➥ Δηλαδή, η Ν.Δ. θα καταψηφίσει στη μία κάλπη την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά στην άλλη κάλπη θα ψηφίσει υπέρ της ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ με το όνομα «Βόρεια Μακεδονία»; Αυτό θέλει η Ν.Δ., αν πιστέψουμε χθεσινές δηλώσεις του αντιπροέδρου.



➥ O Xάρης Θεοχάρης (φωτό αριστερά) μετεγγράφηκε στη Ν.Δ. Ως επικεφαλής της ΑΔΑΕ αρνείτο να βγει στο τηλέφωνο στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά (φωτό δεξιά). Τσακιζόταν, όμως, να κάνει ό,τι του έλεγε ο Τόμσεν, στον οποίο έβγαινε στο τηλέφωνο. Βεβαίως, να ξέρετε ότι διαπραγματεύτηκε μέχρι τέλους και με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είχε απαιτήσει φέτος να είναι ο εισηγητής των ανεξαρτήτων στη συζήτηση του Προϋπολογισμού, στη θέση του Νίκου Νικολόπουλου. Του έγινε το χατίρι, αλλά στον ΣΥΡΙΖΑ δεν πήγε.

➥Σύζυγος του πλανητάρχη, με τον οποίο θα συνεργαστεί η Ν.Δ., είναι η Μελάνια Τραμπ και όχι η Μισέλ Ομπάμα. Γιατί εδώ, στην Ελλάδα, τόση αγάπη για τους Ομπάμα, που είναι οι βασικοί εχθροί του Τραμπ;

➥Τι μαθαίνει κανείς με καθυστέρηση! Οι αδελφοί Ντάλτον ταξίδεψαν το 2016 έως την Ισπανία για να δοθεί υλικό διαλόγων της Βελκουλέσκου στα WikiLeaks...
Σιγά σιγά αρχίζει και γράφεται η ιστορία.

Κ.

Keywords
Τυχαία Θέματα