«Εκδρομή» Ατρομήτου στη Λιβαδειά (0-2)

«Εκδρομή» Ατρομήτου στη Λιβαδειά (0-2)01.10.2018Ποδόσφαιρο

Κυνικός... Ατρόμητος. Η ομάδα των δυτικών προαστίων έπαιξε όσο χρειαζόταν στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς και επικράτησε εύκολα του Λεβαδειακού με 2-0 (47' Βασιλακάκης, 64' Ουγκράι) για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μέχρι το 30' βομβάρδιζαν κυρίως με τον Κουλούρη την εστία του Επασί, ο οποίος πραγματικά κατέβασε ρολά.

Στον αντίποδα, οι Βοιωτοί ανέβασαν ρυθμούς στο τελευταίο τέταρτο, με τους Σουμπίνιο και Αντιλέχου να απειλούν ανούσια, με ατομικές ενέργειες, την εστία του Μέγερι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, οι Περιστεριώτες κεφαλαιοποίησαν την ποιοτική υπεροχή τους χτυπώντας δις -με μια στημένη φάση (κόρνερ) και μια αντεπίθεση- τους γηπεδούχους, οι οποίοι έπεσαν στο καναβάτσο.

Διαιτητής: Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ακης Μάντζιος): Επασί, Φαβάρο (57' Σαβαντόγκο), Ομο, Μαρκόφσκι, Ζησόπουλος (82' Ιωαννίδης), Παντελιάδης, Γιακουμάκης (65' Νανγκίς), Τσαμπούρης, Κρνέτα, Σουμπίνιο, Αντιλέχου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης (90' Ούμπιδες), Ουγκράι (84' Μούγιακιτς), Μάντσον, Κουλούρης (93' Κωτσόπουλος), Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Γιαννούλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα