Η Φώφη κάνει (μετά από πιέσεις) πάλι βουλευτή τον Γιωργάκη

Η Φώφη κάνει (μετά από πιέσεις) πάλι βουλευτή τον Γιωργάκη28.12.2018Παρασκήνιο

«Ολα εν ευθέτω χρόνω» ήταν η προ ολίγων ημερών απάντηση του Γιώργου Παπανδρέου (φωτό) σε ερώτηση αν θα είναι υποψήφιος στην Αχαΐα στις επόμενες εκλογές με το Κίνημα Αλλαγής.

Εν μέσω έντονων διεργασιών στη Χαριλάου Τρικούπη αναφορικά με τα ψηφοδέλτια,

ο πρώην πρωθυπουργός -ο οποίος δεν χρειάζεται σταυρό για να εκλεγεί- πήρε τελικά το ΟΚ από τη Φώφη Γεννηματά για την κάθοδο στον τόπο καταγωγής του. Η υποψηφιότητά του θα ανακοινωθεί επισήμως το επόμενο διάστημα.

Πάντως, δεν είναι τυχαίο ότι η Φώφη Γεννηματά, ενώ είχε ανακοινώσει τους υποψηφίους αρκετών άλλων περιοχών, στην Αχαΐα κρατούσε στάση αναμονής, αφού εκεί κατεβαίνει και ο στενός συνεργάτης της Θόδωρος Παπαθεοδώρου, για τον οποίο τα πράγματα περιπλέκονται.

Μυστήριο επικρατεί προς το παρόν για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, την πρώτη θέση του οποίου επιζητεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που δεν θέλει να είναι υποψήφιος πάλι με σταυρό στην Α' Θεσσαλονίκης, όπως έως τώρα. Την ίδια θέση, πάντως, στο Επικρατείας διεκδικεί και ο επικεφαλής της ΔΗΜ.ΑΡ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο οποίος οπουδήποτε αλλού πολύ δύσκολα θα κατάφερνε να εκλεγεί. Ηδη οι σχέσεις Γεννηματά - Θεοχαρόπουλου δοκιμάζονται, από τη στιγμή που ο τελευταίος έχει εκδηλώσει και την πρόθεσή του να υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Keywords
Τυχαία Θέματα