Η Γερμανίδα κοιμόταν με το πτώμα του συντρόφου της στο Χαλάνδρι

Η Γερμανίδα κοιμόταν με το πτώμα του συντρόφου της στο Χαλάνδρι12.03.2019Αστυνομικά

«Ψυχώ» θυμίζει η υπόθεση ανθρωποκτονίας του 64χρονου μεσίτη Γιάννη Βλαντίκα στο Χαλάνδρι, το πτώμα του οποίου είχε εντοπιστεί από τους αστυνομικούς στις 21 Φεβρουαρίου, δύο μήνες μετά τον θάνατό του!

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η 57χρονη, γερμανικής καταγωγής, σύντροφός του -η οποία συνελήφθη το περασμένο Σάββατο-, το μοιραίο βράδυ της 18ης Δεκεμβρίου ο 64χρονος επέστρεψε στο σπίτι μεθυσμένος

και, αφού καβγάδισαν, στη συνέχεια εκείνη του έριξε υπνωτικά χάπια στο ποτό του προκειμένου να τον ηρεμήσει. Οταν μετά αντιλήφθηκε ότι ήταν νεκρός, κοιμόταν αγκαλιά με το πτώμα του επί 15 ημέρες (!) στο ισόγειο διαμέρισμά τους στο Χαλάνδρι.

«Του έριξα στο ρόφημα ηρεμιστικά για να τον ηρεμήσω, καθώς είχε προβλήματα με την καρδιά του και είχε κάνει μπαϊπάς. Επεσε για ύπνο ήρεμος και μάλιστα σηκώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας για να πάει στην τουαλέτα, αλλά έπεσε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο χείλος του. Σηκώθηκα και τον βοήθησα. Το πρωί έφυγα από το σπίτι και πήγα σε ένα ξενοδοχείο στο Μοναστηράκι, λόγω του βραδινού καβγά μας. Ομως, ανησυχούσα και τον έπαιρνα τηλέφωνο, αλλά δεν απαντούσε και έτσι επέστρεψα στο Χαλάνδρι...» φέρεται ότι ισχυρίστηκε η 57χρονη Γερμανίδα στην απολογία της.

Στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι όταν κατάλαβε πως ο σύντροφός της είχε πεθάνει, αρνήθηκε να τον εγκαταλείψει και για τον λόγο αυτόν του συμπεριφερόταν σαν να ήταν ζωντανός! «Κοιμόμουν κανονικά στο κρεβάτι μαζί με το πτώμα του Γιάννη και τον έπαιρνα αγκαλιά, τον έπλενα τακτικά γιατί ένιωθα υποχρέωση, μαγείρευα κανονικά και προσπαθούσα να τον ταΐσω μήπως ξαναβρεί τη ζωή. Τον φρόντιζα κανονικά ελπίζοντας να ξαναμιλήσουμε» ανέφερε, σοκάροντας ακόμη και τους πιο έμπειρους αστυνομικούς.

Οταν πια η 57χρονη συνειδητοποίησε ότι δεν υπήρχε ελπίδα, πακετάρισε το πτώμα βάζοντας στο κεφάλι του μια σακούλα και, αφού το τύλιξε με ένα σεντόνι, έφυγε από το σπίτι. Με μήνυμά της μέσα από τα κρατητήρια της Ασφάλειας ζητά συγγνώμη από τα παιδιά του άτυχου συντρόφου της.

Keywords
Τυχαία Θέματα