Κωμωδία: Ο Μάνος θα ψηφίσει για το ΠΑΣΟΚ

Κωμωδία: Ο Μάνος θα ψηφίσει για το ΠΑΣΟΚ08.11.2017ΠΑΣΟΚ

Στα «τάρταρα» η τηλεθέαση του δεύτερου ντιμπέιτ, που δεν ξεπέρασε το 1,8%

Βρέθηκε ο πρώτος που θα ψηφίσει σίγουρα στις εκλογές της Κεντροαριστεράς και αυτός είναι... ο Στέφανος Μάνος! Ο νεοφιλελεύθερος υπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή και Μητσοτάκη, που το 2004 μπήκε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Γιώργου Παπανδρέου, έγραψε στο facebook

ότι στις 12 Νοεμβρίου θα ψηφίσει στον πρώτο γύρο των εκλογών και αυτό είναι «απόδειξη λαού που ξυπνάει»!

Ο λαός, πάντως, φαίνεται ότι... κοιμήθηκε κατά το προχθεσινό δεύτερο ντιμπέιτ των υποψηφίων για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, καθώς η θεαματικότητα έπιασε πάτο κυρίως στο νεανικό κοινό.

Η θεαματικότητα δεν κατάφερε να ξεπεράσει το 3,5%, ενώ στις νεανικές ηλικίες και στο δυναμικό κοινό 15-44 χρονών περίπου δύο στους 100 τηλεθεατές (1,8%) παρακολούθησαν το ντιμπέιτ, που ήταν μία από τα ίδια με το πρώτο. Χωρίς νεύρο και πολιτικό ενδιαφέρον, έμεινε στην Ιστορία για το σαρδάμ του Γ. Καμίνη που είπε «κ. Τσίπρα» τον συντονιστή δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα, την κόντρα του Ραγκούση με τη Φώφη Γεννηματά για ενδεχόμενη συνεργασία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τις γραφικές περιπτώσεις του Απόστολου Πόντα και του Δημήτρη Τζιώτη.

Η κυρία Γεννηματά ζήτησε από τον Γ. Ραγκούση να προσέχει στις εκτιμήσεις του, καθώς η επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα είναι ντέρμπι για τρεις (!!!). Ο Δημήτρης Τζιώτης ανακοίνωσε ότι διεκδικεί την ηγεσία του νέου κόμματος, αλλά δεν θέλει να εκλεγεί βουλευτής, υπουργός ή να τοποθετηθεί πρωθυπουργός της χώρας, ενώ μία μέρα αργότερα σε τηλεοπτική συνέντευξή του δήλωσε περήφανος ως επικοινωνιολόγος που βοήθησε να εκλεγεί για πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση στη χώρα. Αυτά είναι, όμως, τα αποτελέσματα των επιλογών προσώπων που κληροδότησε ο ΓΑΠ στη χώρα.

Το θέατρο της Κεντροαριστεράς συμπλήρωσε το χθεσινό νέο βίντεο του Απόστολου Πόντα, ο οποίος μετά το «House of Cards» έβγαλε σποτάκι με το σύνθημα που χρησιμοποιεί γνωστή μάρκα μπίρας: «Πόντας, γιατί έτσι μας αρέσει». Μένουν λίγες μέρες ακόμη για να δούμε τι θα σκαρφιστεί ο Πόντας για να κερδίσει αναγνωρισιμότητα…

Keywords
Τυχαία Θέματα