Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έστειλε στη Ν. Κορέα την αδελφή του

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έστειλε στη Ν. Κορέα την αδελφή του08.02.2018Πρόσωπα

Σαν μια πρώτης τάξης ευκαιρία να κάνει «εξωτερική πολιτική», με τον τρόπο που ο ίδιος όμως εννοεί τέτοιου είδους κινήσεις, φαίνεται ότι αντιμετωπίζει ο Κιμ Γιονγκ Ουν τη βορειοκορεατική παρουσία στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ, στη Νότια Κορέα.

Εκεί πρόκειται να μεταβεί η... σκιά του Βορειοκορεάτη δικτάτορα, η αγαπημένη του αδελφή Κιμ Γιο Τζιονγκ, μια γυναίκα που ασκεί τεράστια επιρροή στην πολιτική σκηνή της Πιονγιάνγκ.

Πηγές που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στη Βόρεια Κορέα λένε, μάλιστα, για την 30χρονη Τζιονγκ ότι τους τελευταίους μήνες έχει αναλάβει καθήκοντα υψηλόβαθμου στελέχους και ότι είναι το δεξί χέρι του αδελφού της, καθώς είναι το πρόσωπο που διαχειρίζεται, μεταξύ άλλων, όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του.

Τυχαίο δεν είναι επίσης και το γεγονός ότι μαζί με την αδελφή του, ο Κιμ Γιονγκ Ουν έδωσε εντολή να μεταβούν στη Σεούλ για τους Αγώνες και 229 πανέμορφες νεαρές μαζορέτες, αλλά και δεκάδες χορεύτριες και μέλη της ορχήστρας Samjiyon. Κοπέλες πανέμορφες, πανομοιότυπα ντυμένες, τις οποίες βέβαια περίμεναν στη Νότια Κορέα και συγκεκριμένα έξω από το ξενοδοχείο όπου θα μένουν πλήθος δημοσιογράφων και φωτογράφων για να καταγράψουν κάθε τους κίνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα