Ο παλιός είναι αλλιώς

Ο παλιός είναι αλλιώς27.08.2018Διεθνή

Ο δάσκαλος Αντσελότι έδωσε μάθημα στον μαθητή Γκατούζο στην ανατροπή της Νάπολι επί της Μίλαν (3-2)

Ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι... αλλιώς! Η Νάπολι έκανε επική ανατροπή απέναντι στη Μίλαν, νικώντας τη στο Σαν Πάολο με 3-2 (53', 67' Ζιελίνσκι, 80' Μέρτενς - 15' Μποναβεντούρα, 49' Καλάμπρια).

Ετσι, ο Κάρλο Αντσελότι επικράτησε στη μάχη των πάγκων κόντρα στον επί οκτώ χρόνια (2001-2009) παίκτη του στους «ροσονέρι» Τζενάρο Γκατούζο, δείχνοντας ότι ο μαθητής του θέλει ακόμη αρκετή εμπειρία για να τον φτάσει.

Οι Μιλανέζοι προηγήθηκαν

μόλις στο 15ο λεπτό με τον Μποναβεντούρα, ενώ ο Καλάμπρια έκανε το 2-0 στο 49'. Παρ' όλα αυτά οι «παρτενοπέι» δεν λύγισαν, επέμειναν και δικαιώθηκαν.

Χρυσή αλλαγή

Ο MVP του ματς Ζιελίνσκι μείωσε σε 2-1 στο 53ο λεπτό, ενώ στο 67' πάλι ο ίδιος σκόραρε και έφερε το ματς στα ίσα. Από εκεί και πέρα αύξησαν την πίεσή τους οι Ναπολιτάνοι και στο 80' ο Μέρτενς έκανε το 3-2, δικαιώνοντας τον «Καρλίτο» που τον πέρασε ως αλλαγή στο ματς, στη θέση του Χάμσικ (63').

Στο μεταξύ, η Γιουβέντους δυσκολεύτηκε απέναντι στη Λάτσιο, αλλά τη νίκησε με 2-0. Το σκορ άνοιξε με εκπληκτικό σουτ ο Πιάνιτς στο 30', ενώ ο Μάτζουκιτς έκανε το 2-0 (75') μπροστά σε κενή εστία έπειτα από ασίστ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σταρ πραγματοποίησε μια πολύ μεστή εμφάνιση και δείχνει να βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά του στο Καμπιονάτο.

Τέλος, στην Ισπανία σκληρό καρύδι αποδείχθηκε η νεοφώτιστη Βαγιαδολίδ κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο οι «μπλαουγκράνα» χάρη στο γκολ του Ντεμπελέ (57') νίκησαν με 1-0 και απέδρασαν από το στάδιο «Χοσέ Θορίγια» με το «τρίποντο».

Keywords
Τυχαία Θέματα