Παπαγγελόπουλος: «Συνεχής η μάχη κατά της διαφθορας»

Παπαγγελόπουλος: «Συνεχής η μάχη κατά της διαφθορας»16.02.2019Πρόσωπα

Αιχμηρός ως προς τον ρόλο που οφείλουν να ασκούν τα ελεγκτικά όργανα που είναι αρμόδια για την καταπολέμηση της διαφθοράς...

...ήταν ακόμη μία φορά ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος κατά τη διάρκεια κοπής της πίτας για τη νέα χρονιά στη Γενική Γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς.

Ειδικότερα, ο κ. Παπαγγελόπουλος χθες, προτού προβεί στην κοπή της πίτας, ευχήθηκε

υγεία όχι μόνο σωματική αλλά ψυχική και πνευματική, κάτι που είναι απαραίτητο στη δύσκολη εποχή που ζούμε, όπως είπε, προσθέτοντας: «Η μάχη μεταξύ του καλού και του κακού είναι αέναη. Αυτό άλλωστε αναφέρεται σε όλες τις θρησκείες και τα φιλοσοφικά ρεύματα. Η μάχη, λοιπόν, κατά της διαφθοράς είναι συνεχής. Αυτό δεν σημαίνει ότι η διαφθορά δε μπορεί να νικηθεί. Μόνο η βλακεία είναι ανίκητη. Για να νικηθεί όμως η διαφθορά τα ελεγκτικά όργανα δεν πρέπει να είναι ανεπαρκή ή να επιδεικνύουν ολιγωρία».

Από την πλευρά της, η γενική γραμματέας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς Αναστασία Ξεπαπαδέα με τη σειρά της ανέδειξε την πρόοδο και την αποτελεσματικότητα που έχει επιδείξει η Γενική Γραμματεία στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας της και εξήρε τη συνεισφορά των εργαζομένων και το υψηλό επίπεδο ανταπόκρισής τους στις προκλήσεις που είχε να αντιμετωπίσει η νεοσύστατη υπηρεσία.

Κλείνοντας επισήμανε: «Η καταπολέμηση της διαφθοράς είναι κοινωνικό αίτημα και η ΓΕΓΚΑΔ εργάζεται για την πραγματοποίησή του».

Keywords
Τυχαία Θέματα