Πάτρα: 18χρονη κέρδισε το στέμμα της βασίλισσας

Πάτρα: 18χρονη κέρδισε το στέμμα της βασίλισσας02.02.2018Πρόσωπα

Συνολικά 24 κοπέλες πέρασαν φέτος από... κάστινγκ για τον τίτλο της βασίλισσας στο φετινό Καρναβάλι της Πάτρας. Ωστόσο, μία ήταν αυτή που κατάφερε να λάμψει.

Πρόκειται για την Ολγα Κατσάρα, μία 18χρονη φοιτήτρια η οποία κατάφερε να εντυπωσιάσει τους υπευθύνους του καρναβαλιού

και να κερδίσει τον τίτλο!

Η πανέμορφη Ολγα, 18 ετών, γεννήθηκε στην Καλαμάτα και ζει μόνιμα στην Πάτρα από το 2000 λόγω καταγωγής της μητέρας της.

Τελείωσε το 2017 το Πειραματικό Λύκειο του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι φοιτήτρια του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Οπως αναφέρει, λατρεύει το Πατρινό Καρναβάλι, στο οποίο συμμετέχει από πολύ μικρή. «Στο Πατρινό Καρναβάλι συμμετέχω από όταν ακόμη δεν έχω αναμνήσεις, καθώς ήμουν ένα από τα μωρά που περίμενε να μπει στο πλήρωμα με τη μαμά, να δει ανυπόμονα τη βασίλισσα στο άρμα, ευελπιστώντας ότι κάποια στιγμή θα έπαιρνε κι αυτό τη θέση της» λέει χαρακτηριστικά.

Ολα αυτά τα χρόνια συμμετείχε ως μέλος πληρώματος στις παρελάσεις και τις δράσεις του Πατρινού Καρναβαλιού, στο Καρναβάλι των Μικρών, ενώ ήταν μία από τις μαζορέτες που άνοιγαν τις παρελάσεις τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

«Το Πατρινό Καρναβάλι είναι ένας θεσμός που με συναρπάζει και αγαπώ πραγματικά ό,τι έχει σχέση με αυτό» εξηγεί. Το φετινό άρμα της βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού είναι ήδη έτοιμο και είναι ένας βάλτος με βατράχια, σαύρες και ένα δέντρο με ανθρώπινη μορφή...

Keywords
Τυχαία Θέματα