Συνεχίζονται τα φάλτσα στην «ορχήστρα» της ΝΔ

Συνεχίζονται τα φάλτσα στην «ορχήστρα» της ΝΔ13.03.2019ΝΔ

Καλά κρατεί η κόντρα Αδωνη - Δένδια, την ώρα που στη Ν.Δ. προσπαθούν να κρύψουν το πρόβλημα κάτω από το χαλί

Νέο επεισόδιο στην εσωκομματική κόντρα Δένδια - Γεωργιάδη, με τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. να... τη λέει κανονικά τόσο στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος όσο και στον έτερο αντιπρόεδρο Κωστή Χατζηδάκη, χαρακτηρίζοντάς τους, ούτε λίγο ούτε πολύ, αρκετά... καθωσπρέπει για τα γούστα του. Την ίδια ώρα, στο κόμμα προσπαθούν

να κρύψουν το πρόβλημα κάτω από το χαλί.

«Αλίμονο, αν είχαμε όλοι στη Ν.Δ. το ίδιο ύφος. Αλίμονο, αν εκφραζόμασταν με τον ίδιο τρόπο» δήλωσε η Μαρία Σπυράκη, προσθέτοντας: «Η διαφορά ύφους δεν είναι ουσιώδης διαφορά στην πολιτική, που καθορίζεται από τον πρόεδρο και τα αρμόδια όργανα του κόμματος».

«Ο κ. Δένδιας έχει πέσει θύμα των τίτλων. Πράγματι, έχουμε διαφορά απόψεων και διαφορά ύφους. Είμαστε μια μεγάλη παράταξη όπου μπορούμε να συμφωνούμε στα μείζονα και να διαφωνούμε στα ελάσσονα. Ενα κόμμα είναι μια ορχήστρα και ο αρχηγός είναι ο μαέστρος» δήλωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης, σφάζοντας με το βαμβάκι τους εσωκομματικούς αντιπάλους του: «Ο ψηφοφόρος μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στο ύφος comme il faut Δένδια - Χατζηδάκη και στο δικό μου ύφος».

Ο Αδωνις Γεωργιάδης δεν ήταν ο μόνος που παρομοίασε τη Ν.Δ. με μουσική ορχήστρα, καθώς και ο Γιώργος Κουμουτσάκος συνέκρινε τη Ν.Δ. με μια «μεγάλη συμφωνική ορχήστρα» όπου «όλα τα όργανα χρειάζονται: Κρουστά, πνευστά, έγχορδα μπορούν και πρέπει να έχουν συμβολή και ρόλο. Θεμελιώδης προϋπόθεση: Να ακολουθούν σταθερά παρτιτούρα και μαέστρο. Ιδρυτικές αρχές και πρόεδρο».

Στην οδό Πειραιώς, πάντως, σαν χορωδία διαψεύδουν τη συμμετοχή του Σάκη Ρουβά στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. Πηγές του κόμματος με κατηγορηματικό τρόπο δηλώνουν ότι δεν ισχύει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς πληροφορίες ήθελαν τον δημοφιλή καλλιτέχνη να είναι το πρόσωπο-έκπληξη που ετοιμάζει ο κ. Μητσοτάκης για το «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα