«Την τεμάχισα γιατί δεν είχα... φτυάρι»

«Την τεμάχισα γιατί δεν είχα... φτυάρι»08.02.2019Δικαστικά

Κυνικός ενώπιον των δικαστών ο παιδοκτόνος της τετράχρονης Αννυ

Την απουσία… φτυαριού για να θάψει το άψυχο σώμα της τετράχρονης Αννυ επικαλέστηκε ως εξήγηση ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας για τον τεμαχισμό της ο 31χρονος πατέρας της Στανισλάβ Μπακαρτζίεβ, που τον Απρίλιο του 2015 μαζί με τον συγκατηγορούμενο φίλο του Νικολάι μετέτρεψαν το υπόγειο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα σε σφαγείο για το άτυχο αγγελούδι.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος

παιδοκτόνος αρνήθηκε ακόμη μία φορά ότι σκότωσε την τετράχρονη, ενώ απέδωσε τις φρικτές πράξεις του τεμαχισμού στο θολωμένο από τα ναρκωτικά μυαλό του. «Ακούστηκε ότι είμαι Χάνιμπαλ, ότι μαγείρεψα το παιδί και το έφαγα. Δεν έγινε ποτέ. Δεν είχα κίνητρο να σκοτώσω το παιδί μου» υποστήριξε, επιμένοντας πως το μοιραίο πρωινό βρήκε την Αννυ νεκρή δίπλα του.

«Ηθελα να πάω να τη θάψω, αλλά δεν υπήρχε φτυάρι. Δεν ήθελα να τα κάνω όλα αυτά... Ηθελα να τη βάλω σε σακούλα, αλλά το παιδί ήταν πέτρα και έσπασε. Αναγκάστηκα να κόψω κάποια κομμάτια και τα πήγα στα σκουπίδια» πρόσθεσε.

Ο κατηγορούμενος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η μικρή να πήρε ναρκωτικά που βρήκε στο σπίτι τους, ενώ -σε αντίθεση με το πρωτοβάθμιο δικαστήριο- επιχείρησε να «απαλλάξει» τον συγκατηγορούμενό του και να επιρρίψει ευθύνες στη μητέρα της Αννυ, η οποία του άφησε το παιδί γνωρίζοντας πως είναι χρήστης. «Το αγαπούσα το παιδί, δεν μπορώ να αποδείξω τι πατέρας θα ήμουν, αν δεν ήμουν χρήστης» κατέληξε.

Οτι ο πατέρας της Αννυ φρόντιζε το τετράχρονο αγγελούδι υποστήριξε στην απολογία της η 29χρονη Δημητρίνα Μπορίσοβα, εξηγώντας ότι δεν είχε λόγο να μην αφήσει το παιδί μόνο μαζί του. «Δεν ήταν η πρώτη φορά που έμεναν μόνοι τους. Το παιδί το πρόσεχε. Δεν ήταν επικίνδυνος» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της Αννυ, που πρωτόδικα καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης έξι ετών με αναστολή για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Τη λύπη του για τον χαμό της μικρής Αννυ εξέφρασε ο συγκατηγορούμενος του πατέρα της 4χρονης, ο οποίος αρνήθηκε τη συμμετοχή του στη δολοφονία και τον τεμαχισμό του παιδιού. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 21 Φεβρουαρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα