«Το τέρας δεν έπρεπε να συνεχίσει να ζει»!

«Το τέρας δεν έπρεπε να συνεχίσει να ζει»!04.06.2018Ρεπορτάζ

Προφυλακιστέος ο 26χρονος πατροκτόνος μετά την απολογία-σοκ

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά τη μαραθώνια απολογία του στον ανακριτή ο 26χρονος που εκτέλεσε με καραμπίνα τον πατέρα του την προηγούμενη Κυριακή 27 Μαΐου, στις Βολίμες Ζακύνθου. Μάλιστα, τον νεαρό πατροκτόνο υποδέχτηκαν στο δικαστικό μέγαρο του νησιού συγγενείς, φίλοι αλλά και πλήθος κόσμου με χειροκροτήματα και επευφημίες, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τη συμπαράσταση και τη στήριξή τους.

«Είσαι

ο ήρωάς μας, Αλέξη, είμαστε μαζί σου. Είσαι αθώος, σε αγαπάμε!» φώναζαν, ενώ κάποιοι κατάφεραν να τον αγκαλιάσουν και να τον φιλήσουν. Ο νεαρός, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Παναγιώτη Κεφαλληνό, επανέλαβε όσα έχει ομολογήσει προανακριτικά, ότι το βράδυ της Κυριακής 27 Μαΐου δολοφόνησε τον 70χρονο πατέρα του και ότι κίνητρό του ήταν η σεξουαλική κακοποίηση που είχαν υποστεί από αυτόν τόσο ο ίδιος όσο και τα δύο ανήλικα ετεροθαλή αδελφάκια του (μια 10χρονη και ένας 7χρονος από τον τρίτο γάμο του συνταξιούχου ταχυδρόμου με μία Βουλγάρα), καθώς και άλλη μία ετεροθαλής αδελφή του (από τον πρώτο γάμο της αλβανικής καταγωγής μητέρας του).

«Επρεπε να βάλω ένα τέλος στη φρίκη που ζούσαν τα δυο αδέρφια μου. Το τέρας δεν θα πρέπει να συνεχίσει να ζει και να κάνει τα αδερφάκια μου να υποφέρουν φρικτά. Ηταν πλέον θέμα χρόνου να τον σκοτώσω» φέρεται ότι είπε στην απολογία του ο 26χρονος.
Μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία, ο κ. Κεφαλληνός δήλωσε πως «ήταν μια συγκλονιστική από άποψη περιεχομένου απολογία» και ότι ο ίδιος είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τον εντολέα του.

Προτού απολογηθεί ο 26χρονος, είχαν δώσει καταθέσεις η ετεροθαλής αδελφή του και ακόμη ένας άνδρας, ο οποίος είχε καταγγείλει σε κοινωνική δομή προστασίας ανηλίκων την κακοποίηση και την παραμέληση των παιδιών. Η ομολογία του 26χρονου ξεκίνησε στις 11 το πρωί του Σαββάτου και κράτησε περίπου έξι ώρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα